» »

NUJNO! HELP ME! PLEASE!

NUJNO! HELP ME! PLEASE!

Dalmatinc ::

Glejte. Človek je danes kupil novega 19 Hundaya. Ima v5 5500. Vse dela normalno. Dam nove gonilnike za v5 5500 gor in vojla ko pride računalnik v windowse gre monitor v stand by. Enostavno začne utipat lučka.

Ne razumem u safe modu dela use normalno. Sem zbrisal vse 3dfx darjverej naredil sistem restore dal da pri po novnem zagonu zažene v 16 barvah v najmanjši resoluciji. Nič monitor pade dol.

HELP

dr.J ::

Kolikšen je pa refresh rate kartice v normalnem načinu (ne v safe)? In kolikšne frekvence podpira monitor?

JLP ::

Dej počekiri da so pravi drajverji za monitor.
Live long and prosper!

Ales ::

Voodoo se ti je pustil nastaviti na 16 barv? Hmm... zelo čudno. Ne vem koliko časa že nisem videl karte, ki bi se pustila nastaviti na manj kot 256 barv, sploh 3D pospeševalci.

Na prvi pogled se meni tudi zdi, kot da gre za problem frekvence osveževanja, čeprav je to pri novem 19' monitorju čudno... Kaj pa če poskusiš v safe modu nastaviti npr. 800x600, 256 barv in 65 Hz? Predvsem tazadnje! Pa preveri, če je inštaliran pnp monitor, ne kak "unknown". Čeprav boš najbrž v safe modu videl kake 3 ali 4 različne monitorje nameščene hkrati (winsi so čudni, ja).

Če se bo zbudil, postopoma zvišuj na neko normalno resolucijo, barvno globino in frkevenco... Saj ta monitor vleče najmanj 1200 če ne 1600 pri kaki spodobni frekvenci osveževanja (več kot 85 Hz), ne?

Aleš

Dalmatinc ::

MAH SEM UREDIL;
format C:

čao hvala

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Visoko frekvenčni signal med delovanjem računalnika

Oddelek: Pomoč in nasveti
171328 (1119) ERGY