Forum » Omrežja in internet » Dlink di-604 problem
Dlink di-604 problem
YdoIPonU ::
Lastim si router Dlink DI-604 in me nekaj zanima. Kako js sploh vem a imam vključen firewall ali ne oz. kje to vidim? Tam če pogledam pod status, pod log, mi sicer kaže kot da mi neke porte blokira. V tem slogu: "Thursday November 16, 2006 19:27:50 Unrecognized attempt blocked from 80.87.28.138:6881 to 86.61.26.158 UDP:49396" A je to to? Ker recimo Utorrent mi dela brez da bi karkoli odpiru oz. mi napiše, da so vrata pravilno odprta, ko kliknem na "preveri če se vrata pravilno odprta" v samem programu. Seveda ma pa svoj port in mi ne gre v glavo, kako je to možn. Zdi se mi, da mam js vse porte ofjene, čeprav bi naj bli po defaulti zaprti. Tudi v PES6 mi gre brez težav in nič ne odpiram. Ali morda kdo ve kaj je problem?
Hvala za odgovor!
Hvala za odgovor!
YdoIPonU ::
Mah firewall je že po defaultu. PES sploh ne rab nič odpirat, medtem ko je v Utorrentu neka funkcija "omogoči upravljanje z vrati upnp", ki sem jo mel omogočeno, zato nisem niti rabu odpret port za Utorrent.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Težava: uTorrentOddelek: Pomoč in nasveti | 2757 (2504) | mihec23 |
» | Prospero632+ port forward in utorrentOddelek: Omrežja in internet | 1172 (1117) | joze67 |
» | težave z routerjem Canyon CN-BR1Oddelek: Omrežja in internet | 4372 (2318) | schorpion |
» | Mobilni T2 in uTorrent - porti (rdeča ikona)Oddelek: Omrežja in internet | 2683 (2405) | OmegaBlue |
» | [Port Forwarding] Prokleta gamad!Oddelek: Omrežja in internet | 4524 (3991) | blackbfm |