Forum » Omrežja in internet » Linux / Windows = Limited or no connectivity
Linux / Windows = Limited or no connectivity
Shinobi ::
Pozdravljeni!
Moj problem je tak, da bi zelel postaviti en majhen server baziran na Fedora Core. Zadeva je zinstalirana in dela zelo lepo. Problem pa je v tem, da imamo doma brezzicno omrezje in linux masine ne morem nesti k routerju, pa sem mislil ok, bom povezal WinXP masino s crossover kablom z Linux masino in to je to. Seveda, sem na WINXP omogocil deljeno povezavo do interneta preko WLAN kartice, tako da nebi smelo biti problemov.
Hja, naj vam povem, spocetka je delalo. Potem pa ko sem resetiral masino pa je vse skupaj slo rakom zvizgat. Linux vec ne more inicializirati mrezne kartice, windows pa mi celi cajt pise "Limited or no connectivity". Katastrofa.
Ima kdo kak predlog?
Moj problem je tak, da bi zelel postaviti en majhen server baziran na Fedora Core. Zadeva je zinstalirana in dela zelo lepo. Problem pa je v tem, da imamo doma brezzicno omrezje in linux masine ne morem nesti k routerju, pa sem mislil ok, bom povezal WinXP masino s crossover kablom z Linux masino in to je to. Seveda, sem na WINXP omogocil deljeno povezavo do interneta preko WLAN kartice, tako da nebi smelo biti problemov.
Hja, naj vam povem, spocetka je delalo. Potem pa ko sem resetiral masino pa je vse skupaj slo rakom zvizgat. Linux vec ne more inicializirati mrezne kartice, windows pa mi celi cajt pise "Limited or no connectivity". Katastrofa.
Ima kdo kak predlog?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | BitTorrent Sync na voljo uporabnikomOddelek: Novice / Omrežja / internet | 5335 (3572) | Phantomeye |
» | Linux CC kot router... problemOddelek: Operacijski sistemi | 1728 (1480) | kitarist |
» | Problem z dostop do neta z linux boxa preko winXP boxa - gatewayOddelek: Pomoč in nasveti | 1651 (1546) | Skrat |
» | bandiwth limitOddelek: Omrežja in internet | 3264 (2092) | SoLoR |
» | win 9x ping ne dela?Oddelek: Pomoč in nasveti | 919 (832) | krho |