» »

Zaračunavanje prikaza cen prevoza

Zaračunavanje prikaza cen prevoza

pivmik ::

Poglejte tole:
http://www.ap-ljubljana.si/vozni.php?uIfr=1
Ne morem verjet... kje je zdrava pamet?
Na straneh Avtobusne postaje Ljubljana tipi zračunavajo za prikaz cen prevozov. A nas imajo z norca??!
Prav tako številko za informacije imajo na številki 090...

Kakšna politika podjetja je to? Keri pohlepnež se je tega spomnil?
Ob vej prostosti in brezplačnosti interneta tejle take pokajo... svašta.
Meni se to zdi dejanosko bolano ali pa res delanje norca iz ljudi.

Podobno je tudi na slomonovem oglasniku online.. po moje bi lahko oni z brezplačno storitvijo premagali celo Bolho, ker imjo tradicijo iz papirante izdaje, pa še vedno že leta vztrajajo na plačevanju prikaza konaktnih podatkov. Pred leti sem se temu smejal in danes sem mislil, da so se že spametovali in naredil zadevo free. Grem pogledat in še vedno je stvar plačjiva. A folk dejansko plačuje, da se jem splača to furat al kaj?
LP, Gregor GRE^

iso2000 ::

Dobro, da si me spomnil na te cvetke, ker sam sem se tudi že sprađeval kako jim to znese. Pa to drži za avtobusno, kot tudi za salomonca. Pri oglasniku sem se večkrat spraševal zakaj ne dodajo v papirnato obliko kakšno kodo za dostop do spletnih vsebin. Ker je mnogo lažje iskati oglase s spletnim iskalnikom, kot pa brskati po stotinah oglasov ... Konec koncev jim z nakupom papirne oblike daš nek denar in bi lahko to vključevalo tudi ogled spletnih strani. Tudi sama cena ogleda se mi zdi previsoka, če primerjam s papirno izdajo.
Pri avtobusni postaji so pa sploh idioti. Najprej ti zaračunajo informacijo storitve, ki jo tržijo, potem ti pa še mastno zaračunajo. Če se ne motim so pred kratkim določeni prevozniki grozili z bojkotom avtobusne postaje v lj, ker je hotela dvignit cene... No, potem se pa čudijo zakaj ljudje ne uporabljamo avtobusnega prevoza! Sicer, če si iz ljubljane se pač odpraviš do postaje in si brezplačno ogledaš vozni red - imajo celo terminal kjer lahko brezplačno! poiščeš ceno posamezne linije!! Še bolje je če greš delat gužvo na okence, kar je zopet brezplačno! Očitno niso na ta račun nič zmanjšali števila zaposlenih, ampak so le zmanjšali obseg njihovega dela, plačo pa jim sedaj služijo računalniki in odzivniki. Pa kaj hočeš boljšega?!

LP

Morfejus1 ::

avtobusna postaja v Ljubljani je itak poden od podna. Že prej ko si klical na informacije (ko številka še ni bila plačljiva) si moral klicat minimalno 10 minut, kjer se ni noben oglasil. Se bom po novem pač raje vozil z vlakom.

Poldi112 ::

Ja, jaz sem tudi v preteklosti VEDNO izbral vlak ravno zaradi tega.
Where all think alike, no one thinks very much.
Walter Lippmann, leta 1922, o predpogoju za demokracijo.

Modri dirkač ::

Zakaj ste uvedli komercialno številko za posredovanje informacij?

Avtobusna postaja Ljubljana ni sama vir informacij, temveč informacije o voznih redih podaja kot dodano vrednost, ki je v tem, da informacije pridobi s strani posameznih prevoznikov. Te informacije se zberejo, vnesejo v bazo podatkov, se uredijo, ažurirajo, poenostavijo, omogočajo uporabniku, da lažje in hitreje pride do prave informacije.
Everybody lies!

Morfejus1 ::

Človek bi pričakoval, da je to vključeno že v redno karto.


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Povračilo stroškov za prevoz na delo

Oddelek: Loža
163440 (513) bajsibajsi
»

Iz Ljubljane do Žalca z avtobusom/vlakom

Oddelek: Loža
162441 (1759) LJ4L
»

Vozila redarstva na avtobusnih postajah

Oddelek: Na cesti
225449 (4893) Engineer_
»

Kako iz letališča v Benetkah v Ljubljano?

Oddelek: Loža
179469 (8642) darkolord
»

Avtobusni prevozniki??

Oddelek: Loža
71330 (1113) zmelkoow

Več podobnih tem