Forum » Programska oprema » remote desktop in 2 userja
remote desktop in 2 userja
Veron ::
Zanima me ali je možno da sm recmo jst preko remota povezan na svoj komp in logiran v recmo User1 account ter istočasno v User2 accountu nekdo na računalniku dela?
Sicer sm že dubu en odgovor z enga druzga foruma:
se da, sam morte met ene par filov iz SBS-a gor.
Samo mi ni jasno kaj je mislil s tem, žal pa ta oseba ne odgovarja več v temi :( pa če bi kdo tuki znau pomagat?
Sicer sm že dubu en odgovor z enga druzga foruma:
se da, sam morte met ene par filov iz SBS-a gor.
Samo mi ni jasno kaj je mislil s tem, žal pa ta oseba ne odgovarja več v temi :( pa če bi kdo tuki znau pomagat?
PaJo ::
Na winxp ne gre.
Ce bi pa imel win2003 server pa lahko dva socasno na remote kozolo in en na lokalno konzolo, torej 3 vsega skupaj. Seveda v administrativnem reomote dostopu, ce pa imas licence za terminal server pa je remote userjev lahko poljubno, koliko je pac licenc
Ce bi pa imel win2003 server pa lahko dva socasno na remote kozolo in en na lokalno konzolo, torej 3 vsega skupaj. Seveda v administrativnem reomote dostopu, ce pa imas licence za terminal server pa je remote userjev lahko poljubno, koliko je pac licenc
Ne se preveč sekirat, rajši uživat:)
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | win srv 2003 - file sharingOddelek: Operacijski sistemi | 2203 (1368) | Eureka |
» | PC v domenoOddelek: Omrežja in internet | 2930 (2781) | Cveto |
» | kako nastaviti oddaljen dostopOddelek: Operacijski sistemi | 2026 (1626) | Microsoft |
» | Prehod iz XP Pro na Server 2003?Oddelek: Operacijski sistemi | 1995 (1573) | Matri[X] |
» | server 2003 problemOddelek: Programska oprema | 1468 (1310) | urosh |