Forum » Pomoč in nasveti » Restore particije
Restore particije
Sycroft ::
iskal po forumu na netu vendar nic oprijemljivega. problem je tak:
imam 160gb velik disk na katerem sem po svoji neumnosti nastavil jumperje na nastavitev da omeji velikost diska na 32gb.. vstavil v komp in zagnal.. ko sem ugotovil je bilo ze prepozno. zdaj pa da nebi jaz vseh podatkov kopiral na drugi disk (zamudno in tudi nimam pri roki tako velikega diska) bi rad samo nazaj postavil particijo. no in tu se ustavi, na netu je nekaj programov ki to omogocajo vendar nisem pripravljen za njih placat 50$ ... obstaja kaksen free program ki to naredi?
partition magic in podobni niso uredu...
hvala za pomoc!
pozabil dodati da sem preizkusil demo : pttd pa najde zadeve:) samo jasno ker ni kupljen ne morem nic...
imam 160gb velik disk na katerem sem po svoji neumnosti nastavil jumperje na nastavitev da omeji velikost diska na 32gb.. vstavil v komp in zagnal.. ko sem ugotovil je bilo ze prepozno. zdaj pa da nebi jaz vseh podatkov kopiral na drugi disk (zamudno in tudi nimam pri roki tako velikega diska) bi rad samo nazaj postavil particijo. no in tu se ustavi, na netu je nekaj programov ki to omogocajo vendar nisem pripravljen za njih placat 50$ ... obstaja kaksen free program ki to naredi?
partition magic in podobni niso uredu...
hvala za pomoc!
pozabil dodati da sem preizkusil demo : pttd pa najde zadeve:) samo jasno ker ni kupljen ne morem nic...
- spremenil: Sycroft ()
ferari ::
Tole še nimaš takega velkega problema jast sem naredil večjo neumnost.In sicer s particion magicom 8.0 .Jaz sem pa uporabil particion magic ker disk ni bil viden sem samo nekaj vklopil iz enega pogona da naj zamenja črko in mi je ta pogon takoj zaznal .Ampak šele potem je nastal problem. Zelo velik kajti disk je bil v sekundi viden.Ampak prazen 120gb.zato ti svetujem da raje kopiraš na drug disk če še vse najdeš na disku.A mogoče v kaj naj jast naredim.Zato ker ta disk je bil prej DINAMIČEN pa še zmerom ne vem kaj naj to pomeni. LP
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | težave z zagonom računalnika po kloniranju diskovOddelek: Pomoč in nasveti | 5830 (4836) | gruntfürmich |
» | Izpad elektrike & Disk Boot Failure (strani: 1 2 )Oddelek: Strojna oprema | 5498 (4910) | Damjan Jagar |
» | Kako postaviti diska na novo?Oddelek: Programska oprema | 1837 (1583) | Jakka |
» | problem particijeOddelek: Pomoč in nasveti | 2087 (1953) | Izi |
» | disk fučOddelek: Operacijski sistemi | 928 (798) | Gandalfar |