Forum » Loža » Jezst bi imel pa goreči meč
Jezst bi imel pa goreči meč
Yohan del Sud ::
No stvar je taka, brihte:
Iz česa in kako bi lahko izdelal plameneči meč (flaming sword if u wish)? V eksperimentalne namene seveda. Cena ni vprašanje. Šteje samo faktor imenovan kul.
Iz česa in kako bi lahko izdelal plameneči meč (flaming sword if u wish)? V eksperimentalne namene seveda. Cena ni vprašanje. Šteje samo faktor imenovan kul.
Yohan del Sud ::
Aja, saj res. Moja ideja je da bi ga izdelal iz magnezija, ali pa da bi ga premazal s fosforjem.
Mercier ::
Lahk temu pišeš: nadangel.gabriel@heaven.org
A mora biti varen? Če raztapljaš stiropor v bencinu dobiš tako lepljivo maso.
A mora biti varen? Če raztapljaš stiropor v bencinu dobiš tako lepljivo maso.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Mercier ()
ABX ::
Napelješ majhne plinske cevi skozi meč.
Edini problem je nosit za sabo bombolo plina.
Edini problem je nosit za sabo bombolo plina.
Vaša inštalacija je uspešno spodletela!
LojzePek ::
Sej se da dobit brezžični dovoz plina (z laserjem usmerjaš curek plina). Mislim, da ma domet okol 500m.
Sem bral v nekem leksikonu.
Sem bral v nekem leksikonu.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: LojzePek ()
Nico ::
Samo ne iz magnezija! 1. Nebi ga mogu gledat. 2.temperature so hudobne (magnezijeve feltne če se vžgejo naredjo luknjo v asfalt)
Everybody banana on your head!
abcde7 ::
Jest pa švajsam stare dele iz papirja in pri tem se bospor užge dadanele pa gredo k Turčiji
LojzePek ::
Al pa če po robih nalimaš šibice, pol pa pržgeš.
Robo:
pravilen slovenski izraz je švasati ne švajsati.
Robo:
pravilen slovenski izraz je švasati ne švajsati.
Tomi ::
Pek: pravilen slovenski izraz je variti, in ne švasati, lol..
Yohan: pa mora biti ta zadeva trdna ali je lahko samo navidezna?
Yohan: pa mora biti ta zadeva trdna ali je lahko samo navidezna?
metrodusa.blogspot.com
sketch ::
Hm, hm... Če se ti da ukvarjat s finomehaniko lahko po moje v rezilo vgradiš podoben sistem kot pri petrolejkah (stenj po robu rezila, v sredini dovod goriva iz ročaja in protiuteži - angl. pommel), potem pa stvar napolniš z mešanico olja za petrolejke oz. parafina in bencina. Rezultat bi moral biti spektakularen, samo ne vem kako boš zatesnil nožišče stenja proti kapljanju in kako boš menjaval stenj.
Gut lak! ^___^
Gut lak! ^___^
Adapt and overcome.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Vrste gorivOddelek: Loža | 5502 (817) | pegasus |
» | [Design argument] Platišča na kolesih bi morala biti polna (strani: 1 2 )Oddelek: Na cesti | 8008 (6229) | msjr |
» | Kje dobiti poceni petrolejko ?Oddelek: Loža | 6220 (5657) | Pyr0Beast |
» | macgyver na kanalu A (strani: 1 2 )Oddelek: Sedem umetnosti | 7215 (5329) | Jernej L |
» | Kje dobiti Magnezij (oz. neke trakce iz magnezija)Oddelek: Loža | 2883 (2567) | Nico |