Forum » Programska oprema » Program za zaklepanje/omejevanje win menujev ??
Program za zaklepanje/omejevanje win menujev ??
![](https://static.slo-tech.com/stili/bel_non_grata.png)
#000000 ::
Rabim neko rešitev, kako onemogočit nekatere menuje in funkcije v windows-ih [xp] Računalnik mora biti vedno povezan na internet ampak da se nebi dalo srfat in downloadat oz. da bi to lahko delal le tisti ki bi vpisal geslo. Aja računalnik bo dobil internet čez router, za dostop do datotek-e pa bom ponucal enega od VNC-jev.
edit: vi bistvu bi rabil vedno dostop do te datoteke, recimo kot neka bližnjica na namizju, in bi mi odprlo ta file.
Ker gre samo za eno datoteko ki jo rabim prebrat na tej mašini (blagajna v lokalu) me zanima a so lahko kake težave če jo kopiram recimo ravno v času ko kelnarca vnaša-sestavlja račun ?? mislm da ne bo vse šlo v PM takrat in bom vsak dan 10× mogu tja kej nastavt, zato tud rabim zaklent vse ostalo da ne bo kej zbrkala in bom ob vse račune za ta dan nazadnje
LP
edit: vi bistvu bi rabil vedno dostop do te datoteke, recimo kot neka bližnjica na namizju, in bi mi odprlo ta file.
Ker gre samo za eno datoteko ki jo rabim prebrat na tej mašini (blagajna v lokalu) me zanima a so lahko kake težave če jo kopiram recimo ravno v času ko kelnarca vnaša-sestavlja račun ?? mislm da ne bo vse šlo v PM takrat in bom vsak dan 10× mogu tja kej nastavt, zato tud rabim zaklent vse ostalo da ne bo kej zbrkala in bom ob vse račune za ta dan nazadnje
![;(](https://static.slo-tech.com/smeski/icon_evil.gif)
- spremenilo: #000000 ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Samsung galaxy Ace S5830Oddelek: Mobilne tehnologije | 6670 (5226) | |ke |
» | Statični ipOddelek: Omrežja in internet | 4031 (3704) | vratar |
» | Znižanje stroškov ADSLja (strani: 1 2 )Oddelek: Omrežja in internet | 11628 (10330) | Lonsarg |
» | BitBlinder novo anonimizacijsko omrežje, ki deluje na P2P principuOddelek: Novice / Zasebnost | 4939 (3127) | Daedalus |
» | Domači file serverOddelek: Kaj kupiti | 3857 (2665) | sandi9 |