Forum » Pomoč in nasveti » UltraVnc
UltraVnc
SiJ ::
Zdravo!
Rabim pomoč. Uporabljam Ultravnc 1.0.2. Povezujem se iz wxp na w98, w2k in wxp. Zadeva špila OK, le v nekaj primerih ne, do uporabnika in gesla še pridem, pravilno odtipkam (še vidim da je sprejel uporabnika in geslo) potem pa....NIČ, kot da se ni nič zgodilo in sevada tudi ni povezave. preložil sem operacijski, gonilnike take in drugačne, pa sem ugotovil, da če deinštaliram grafiko na strandardno pa zadeva potegne. Grafična je interna na matični in Intelova, če kaj pove.
Hvala
SiJ
Rabim pomoč. Uporabljam Ultravnc 1.0.2. Povezujem se iz wxp na w98, w2k in wxp. Zadeva špila OK, le v nekaj primerih ne, do uporabnika in gesla še pridem, pravilno odtipkam (še vidim da je sprejel uporabnika in geslo) potem pa....NIČ, kot da se ni nič zgodilo in sevada tudi ni povezave. preložil sem operacijski, gonilnike take in drugačne, pa sem ugotovil, da če deinštaliram grafiko na strandardno pa zadeva potegne. Grafična je interna na matični in Intelova, če kaj pove.
Hvala
SiJ
mambli ::
Inštaliraj video driver od UltraVnc-ja, ter na strežnikih prestavi na manjšo kvaliteto grafike. Ne mislim prav od strežnika ampak od strežniške program za UltraVnc.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Nalaganje VNC Serverja pred vpisom geslaOddelek: Operacijski sistemi | 2271 (1949) | ender |
» | Šumniki in TightVNCOddelek: Omrežja in internet | 1528 (1372) | aiko |
» | Ultra VNCOddelek: Pomoč in nasveti | 2226 (1976) | ThinMan |
» | UltraVNCOddelek: Programska oprema | 1797 (1484) | poweroff |
» | Remote desktop - čisti začetnik, kako začeti?Oddelek: Operacijski sistemi | 1713 (1495) | pikachu004 |