Forum » Programska oprema » Firefox
Firefox

Cejko ::
pozdravljeni.
a mi lahko poveste kako bi se dal v firefoxu nekako izvozt vse zaznamke in shranjena gesla, certifikate in tako naprej preden formatiram računalnik.
lp
a mi lahko poveste kako bi se dal v firefoxu nekako izvozt vse zaznamke in shranjena gesla, certifikate in tako naprej preden formatiram računalnik.
lp

JeBelaCesta ::
ce imas za OS Linux arhiviraj mapo:
/home/username/.mozilla
ce imas za OS WinXP arhiviraj mapo:
C:\Documents and Settings\username\Application Data\Mozilla\Firefox
mislim pa da obstajajo tudi Firefox plug-ini za backup teh zadev
/home/username/.mozilla
ce imas za OS WinXP arhiviraj mapo:
C:\Documents and Settings\username\Application Data\Mozilla\Firefox
mislim pa da obstajajo tudi Firefox plug-ini za backup teh zadev
lep pozdrav iz višav ;-)

a mogoče kdo ve, kje v registru to mapo spremeniti, mislim spremeniti lokacijo mape z nastavitvami?

klemenmo hvala!
drgač sm pa najdu programček za backup in restore, če slučajo še koga to muči in se mu ne da, tako kot se meni ni v google napisat dveh besed=)
evo tukaj Klikneš pa imaš.
lp
drgač sm pa najdu programček za backup in restore, če slučajo še koga to muči in se mu ne da, tako kot se meni ni v google napisat dveh besed=)
evo tukaj Klikneš pa imaš.
lp

JanezekNovak ::
Samo eno kratko vprašanje glede Firefox 2.0, pri nekaterih iskalnih nizih pri iskanju z Google searchom, ki je vgrajen v Firefox, mi Google vrže napako, da tega pojma ne more odpret, ker naj bi bil na računalniku spyware ali virus.
Če pa probam isti pojem iskati z www.google.com pa tega problema ponavadi ni, razen v nekaterih izjemnih primerih.
Ta problem se dogaja naključno oz. zaenkrat še nisem našel vzorca, kdaj bi se to vedno dogajalo.
Računalnik je pregledan z spyware in antivirus programi, ki ne najdejo ničesar.
Pri najnovejšem Internet Explorerju tega problema, ter pri prejšnjem Firefox 1.5.7 tega problema ni bilo oz. ni.
Če ima kdo kakšno idejo se mu že vnaprej zahvaljujejm!
Če pa probam isti pojem iskati z www.google.com pa tega problema ponavadi ni, razen v nekaterih izjemnih primerih.
Ta problem se dogaja naključno oz. zaenkrat še nisem našel vzorca, kdaj bi se to vedno dogajalo.
Računalnik je pregledan z spyware in antivirus programi, ki ne najdejo ničesar.
Pri najnovejšem Internet Explorerju tega problema, ter pri prejšnjem Firefox 1.5.7 tega problema ni bilo oz. ni.
Če ima kdo kakšno idejo se mu že vnaprej zahvaljujejm!
http://www.euroairsoft.com/
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Prevzem certifikata sigenca v WIN 10 (strani: 1 2 )Oddelek: Informacijska varnost | 22141 (18706) | MrStein |
» | Mozilla firefox..rabim pomočOddelek: Operacijski sistemi | 1145 (1002) | BorutK-73 |
» | Firefox 4 izšel (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Novice / Brskalniki | 77274 (66439) | opeter |
» | [WinXP] Kako postaviti učinkovit & odporen sistem za 'navadne' uporabnike?Oddelek: Operacijski sistemi | 1791 (1513) | dronyx |
» | Internet Explorer mi povzroča težaveOddelek: Pomoč in nasveti | 1988 (1653) | neres |