» »

Nakup tiskalnika in črnila

Nakup tiskalnika in črnila

davidb ::

Moj 3 leta star Canon i560 je zaradi slabe glave počasi šel rakom žvižgat. Najprej so fotografije postajale slabše kakovosti (opazne črte, če si dobro pogledal), potem sem probal glavo čistit in se je stanje z barvami izboljšalo, se je pa porazno pokvarila črna. Zdaj je samo še za smeti. Pred tem so bile fotografije zares super.

Tako je prišel čas za nov printer. Canon me je na splošno kar prepričal, tako, da bi vzel pixmo 5200 (cca 27.000sit). Ta žal uporablja drugačne kartuše kot prejšni (cli-8 namesto bci-6), teh se pa nadomestnih ne dobi, original pa je drag šport. Tako da me zanima kako ostali lastniki novejših pixm rešujete ta problem? Prosim kar direktno z naslovom, kje dobit črnilo/kartuše (lahko na ZS, da ne bo težav).

Alternativa bi bil HP D5160, cenovno isto kot gornji, vendar me moti majhnost barvne kartuše in cena le te. Tudi polnjenje je verjetno bolj enostavno pri canonu. Zavedam se prednosti HPja in nove glave pri nakupu orig. kartuše.

lp
david

Jackal ::

Glede polnjenja CLI8 kartuš imaš na Slo-Techu članek, ki opisuje prav to - Klik. Informacije o uporabljenih črnilih pa dobiš na ZS.
Walking the way is something completely different than imagining the way.

MaRcHeLo ::

Da ne smetim foruma z novimi temami bom kr tle vprašu :)

Torej; rabim poceni laserski tiskalnik samo za printanje računov in podobnih stvari. Ne rabim nekaj extra. Navaden tiskalnik mi skuri preveč barve in to se res ne splača. Torej ker laserski tiskalnik mi priporočate?

tomaz- ::

Lahko dobiš neoriginal nadomestne kartuše ! FENIX TRADE jih ima komplet za 9000,00. preizkušeno dobre, kot tudi bci-6 , ki so pri njih po cca 4000,00 kpl. Uporabljam za pixmo 3000 in za 4200, pa so oboje kartuše zelo ok ...

lp

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: tomaz- ()

vilser ::

Mene pa zanima,če ima kdo tiskalnik Epson Stylus C86?
Če ga imate kje kupujete črnilo,ker sem dal skozi celo Lj in ga nikjer nimajo?Zdaj sem ga naroču na obali in ga bom dobil čez dober teden?Mislim to črnilo nimajo nikjer.
Sem pa ponesreči kupu črnilo C84 in ni hotu tiskat.Barva polna samo tiskalnik ni zaznal črnila ker sem zgrešil številko črnila.
No v glaunem kje kupujete to črnilo?

Lp

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: vilser ()


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Polnjenje kartuš (strani: 1 2 )

Oddelek: Strojna oprema
5514364 (8944) matej5734
»

Inkjet tiskalnik

Oddelek: Kaj kupiti
252664 (2210) 1marjan
»

Nov članek: Polnjenje Canon CLI-8x kartuš

Oddelek: Novice / Nova vsebina
405022 (3656) TESKAn
»

Kartuše...količina črnila...kje kupiti...

Oddelek: Kaj kupiti
394392 (3750) Brane2
»

Refill za Canonove tiskalnike?

Oddelek: Kaj kupiti
272280 (1964) sandi

Več podobnih tem