Forum » Pomoč in nasveti » www.gophersearch.com - problemi v IE
www.gophersearch.com - problemi v IE

mirando ::
Allo,
Očitno smo fasali neko sr....?!
Čeprav SpyBot.. AVG antivirus itd., ne "zazna" nič se IE dokaj čudno obnaša...default homepage se "samodejno" spreminja v www.gophersearch.com, občasno se kar odprejo neka nova okna z reklamami...itd.?!?!
Vse vnose v registry (z gophersearch) sem spremenil v "normalne"...vendar se znova in znova očitno na novo prepišejo..?!
Se je že kdo zajb... s tem??? Google najde marsikaj; z HijackThis itd. nisem najbolj domač; pa si ne bi rad kaj pokvaril?!?!
Lepo prosim za pomoč!!!
Očitno smo fasali neko sr....?!
Čeprav SpyBot.. AVG antivirus itd., ne "zazna" nič se IE dokaj čudno obnaša...default homepage se "samodejno" spreminja v www.gophersearch.com, občasno se kar odprejo neka nova okna z reklamami...itd.?!?!
Vse vnose v registry (z gophersearch) sem spremenil v "normalne"...vendar se znova in znova očitno na novo prepišejo..?!
Se je že kdo zajb... s tem??? Google najde marsikaj; z HijackThis itd. nisem najbolj domač; pa si ne bi rad kaj pokvaril?!?!
Lepo prosim za pomoč!!!

neres ::

neres ::
Ne morem rečt zagotovo. Ampak ko sem pri enem kolegu odstranjeval neke svinjarije je bil SD najbolj učinkovit.
Sicer pa imaš novo ZS.
Sicer pa imaš novo ZS.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Podoben av kot...Oddelek: Informacijska varnost | 1767 (1539) | StratOS |
» | MSN Messenger problemOddelek: Programska oprema | 1900 (1626) | R33D3M33R |
» | Trojan Downloader Small.WVOddelek: Programska oprema | 1364 (1186) | Biser |
» | IE v uporabi z google-omOddelek: Operacijski sistemi | 4390 (3751) | Spc |
» | Computer infectedOddelek: Pomoč in nasveti | 1872 (1683) | boss-tech |