Forum » Pomoč in nasveti » www.gophersearch.com - problemi v IE
www.gophersearch.com - problemi v IE
mirando ::
Allo,
Očitno smo fasali neko sr....?!
Čeprav SpyBot.. AVG antivirus itd., ne "zazna" nič se IE dokaj čudno obnaša...default homepage se "samodejno" spreminja v www.gophersearch.com, občasno se kar odprejo neka nova okna z reklamami...itd.?!?!
Vse vnose v registry (z gophersearch) sem spremenil v "normalne"...vendar se znova in znova očitno na novo prepišejo..?!
Se je že kdo zajb... s tem??? Google najde marsikaj; z HijackThis itd. nisem najbolj domač; pa si ne bi rad kaj pokvaril?!?!
Lepo prosim za pomoč!!!
Očitno smo fasali neko sr....?!
Čeprav SpyBot.. AVG antivirus itd., ne "zazna" nič se IE dokaj čudno obnaša...default homepage se "samodejno" spreminja v www.gophersearch.com, občasno se kar odprejo neka nova okna z reklamami...itd.?!?!
Vse vnose v registry (z gophersearch) sem spremenil v "normalne"...vendar se znova in znova očitno na novo prepišejo..?!
Se je že kdo zajb... s tem??? Google najde marsikaj; z HijackThis itd. nisem najbolj domač; pa si ne bi rad kaj pokvaril?!?!
Lepo prosim za pomoč!!!
neres ::
neres ::
Ne morem rečt zagotovo. Ampak ko sem pri enem kolegu odstranjeval neke svinjarije je bil SD najbolj učinkovit.
Sicer pa imaš novo ZS.
Sicer pa imaš novo ZS.
Vredno ogleda ...
| Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
|---|---|---|---|
| Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
| » | Podoben av kot...Oddelek: Informacijska varnost | 1800 (1572) | StratOS |
| » | MSN Messenger problemOddelek: Programska oprema | 1927 (1653) | R33D3M33R |
| » | Trojan Downloader Small.WVOddelek: Programska oprema | 1397 (1219) | Biser |
| » | IE v uporabi z google-omOddelek: Operacijski sistemi | 4414 (3775) | Spc |
| » | Computer infectedOddelek: Pomoč in nasveti | 1907 (1718) | boss-tech |