Forum » Programska oprema » Flash animacija in MS Powerpoint
Flash animacija in MS Powerpoint
organic ::
Pozdrav
delam eno marketing seminarsko na temo Red Bull-a v PowerPointu. Na uradnem sajtu napitka majo animacije (oglasevalske TV kampanije) narejene v Flash-u.
Zdej pa, me zanima ali se, da to kako spravit v Powerpoint al pa kokrkol drugac nekam na disk?
Sori, ce je vprasanje butasto, ampak pojma nimam zares :).
LP
delam eno marketing seminarsko na temo Red Bull-a v PowerPointu. Na uradnem sajtu napitka majo animacije (oglasevalske TV kampanije) narejene v Flash-u.
Zdej pa, me zanima ali se, da to kako spravit v Powerpoint al pa kokrkol drugac nekam na disk?
Sori, ce je vprasanje butasto, ampak pojma nimam zares :).
LP
Ja hvala ti.
To mi je znano. Kako pa shranit flash animacijo na njihovem sajtu pa nimam pojma. Sem med drugim uporabil software za shranjevanje flashov, ampak shrani samo "preloader" animacij ki slediji pa ne :(.
A mas ksno idejo?
To mi je znano. Kako pa shranit flash animacijo na njihovem sajtu pa nimam pojma. Sem med drugim uporabil software za shranjevanje flashov, ampak shrani samo "preloader" animacij ki slediji pa ne :(.
A mas ksno idejo?
MihaFirst ::
hja, pejt v source kodo, pa poišči celoten naslov animacije (npr. http://www.redbull.com/animacija.swf) naslov vpiši v address bar in odprla se ti bo sama animacija... potem jo boš brez problema shranil :D
www.gamma.si
To se pa nardi kako?
Probal sem sicer v Mozilli uporabit "page info" in copy+paste url-ja in je isto sranje, preloader.......kolk sem pa besen phew!
Probal sem sicer v Mozilli uporabit "page info" in copy+paste url-ja in je isto sranje, preloader.......kolk sem pa besen phew!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kako narediti taksen efekt z flashom ali swishomOddelek: Izdelava spletišč | 1791 (1500) | Penny |
» | Flash in Video problemOddelek: Izdelava spletišč | 1463 (1398) | Misi666 |
» | Kako narediti in flash animacijo na začetku strani?Oddelek: Izdelava spletišč | 2840 (2681) | mte |
» | Izdelava spletišča v FlashuOddelek: Izdelava spletišč | 2366 (2040) | [MYTiX] |
» | malo pomoči za htmlOddelek: Izdelava spletišč | 1234 (984) | iElectric |