» »

Iščem en naslov pomagajte mi pls?

Iščem en naslov pomagajte mi pls?

AlesC ::

Gre za eno igro, ki je izšla letos v začetku leta. Je strategija. Na začetku imaš samo Tower in 3x Viteze. Gradiš mesto in se vojskuješ. Raziskuješ prostor in zavzemaš druge imperije. Časi se spreminjajo, sneži, dežuje... vem da je bil dodatek pri naslovu neki Kings/Emperors.
Lahko gradiš vse kar v podobnih strategijah lahko. Lahko sam ustvariš misije, lahko pa igraš že obstoječe. Podobna igri Age Of Empires 2 - Age of Kings, sam ni ta. Podobno Towre gradiš, pri vojski imaš glavnega vodjo, ki ga je težje ubiti, kot navadne vojake in podobno.

Če kdo ve, bi bil zelo Hvaležen, ker mi je bila igra zelo dobra, ker mi je pa takrat štekala, sem jo pa od jeze beg pokno...

Tnx
  • spremenil: AlesC ()

d0rK ::

Settlers V: Heritage of Kings ?

D0rk care eeej! Hvala ti 100krtat ej.

Zgodovina sprememb…

• polepsal: Mavrik ()

Matrin ::

Ttti mi pa ne zgledajo tk fajn kot pa prejšnje verzije. Pa so to sploh še The Settlers od BlueBytes?

d0rK ::

Np.

Settlers V smrdi...Sicer sm ga obrnu sam sm se prov silu. Najboljsi Settelrsi so tanajnovejsi, obujena dvojka.

Men so zaenkrat kr vrei. Gemblam jih skozi. Posnel sem si tud Caesar IV, tak da ti dve so pr men zdle in. Kateri pa je tanov del od Settlerjev?

P.S.
Martin ja od BlueBytes so.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Strategy games (strani: 1 2 )

Oddelek: Igre
5612133 (1627) mtosev
»

Vaših 5 igr vseh časov (strani: 1 2 3 4 5 )

22240674 (26390) Sc0ut
»

Kaj od tega se splaca spilat?

283211 (3211) damjan11
»

The Settlers V

342462 (1391) Mavrik
»

Služba - igranje računalniških igric