Forum » Pomoč in nasveti » problem z diskom
problem z diskom
videk ::
dober dan. Js imam pa problem z diskom kupil sm si nov disk 320gb, ko ga priklopim normalno zazna 320gb ko pa hočem namestiti windowse, narediti particije ter ga formatirati mi zazna le okoli 130gb, enako se je naredilo z mojim prejšnjim diskom, enako je od 160gb ga zaznalo le 130gb
prosim pomagajte!!!!
v naprej hvala!! LP
prosim pomagajte!!!!
v naprej hvala!! LP
garaa of the desert
VidKo ::
Ne vem zakaj ljudje pri takih problemih ne navedejo specifikacij sistema. V tem primeru model in revizija matične plošče, in pa različica biosa prideta še kako prav.
Lp, VidKo
Lp, VidKo
http://www.commit.si
spletna računalniška trgovina za overclockerje, gamerje in modderje
spletna računalniška trgovina za overclockerje, gamerje in modderje
amigo_no1 ::
Če ti bios ne zazna več kot 137 GB , potem ga boš moral prilopiti na PCI kontroler.
Če ti bios zazna celotno velikost , potem v win xp namesti vsaj SP1 in uporabi disk management na novonastali prazen prostor (start meni/run/diskmgmt.msc)
Če ti bios zazna celotno velikost , potem v win xp namesti vsaj SP1 in uporabi disk management na novonastali prazen prostor (start meni/run/diskmgmt.msc)
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Zakaj ne dela zvok?Oddelek: Pomoč in nasveti | 4607 (2342) | sldcas |
» | Težave z novim Hitachi diskom!(Nezazna prave velokosti)Nujno!Oddelek: Pomoč in nasveti | 996 (915) | UNIVERZUM |
» | Trdi diskOddelek: Strojna oprema | 1081 (897) | MaRcHeLo |
» | Formatiranje diskaOddelek: Pomoč in nasveti | 1174 (1132) | M00nM4n |
» | Bios ne prepozna 200gb diska?Oddelek: Operacijski sistemi | 1313 (1190) | Lith |