Forum » Mobilne tehnologije » planet in nokia n70
planet in nokia n70
duh123 ::
Pozdravljeni.
Imam problem pri mobitelu za povezavo s planetom. Uporabljam nokio n70 in imam mobipaket. Težave je vedno ko se hočem povezati na planet. Če se povežem npr. z brskalnikom opera dela brez porblema. Poslal sem tudi P PLANET na 1919 in ko dobim link napiše da se je časovna omejtiev iztekla ali nekaj takega. Bral sem že tudi po drugih forumih, da je s tem mobitelom težko dostopati do planeta. Enkrat sem tudi resetiral mobitel mogoče je to vzrok, da sem izbrisal nastavitve.
Lp in hvala za odgovore
Imam problem pri mobitelu za povezavo s planetom. Uporabljam nokio n70 in imam mobipaket. Težave je vedno ko se hočem povezati na planet. Če se povežem npr. z brskalnikom opera dela brez porblema. Poslal sem tudi P PLANET na 1919 in ko dobim link napiše da se je časovna omejtiev iztekla ali nekaj takega. Bral sem že tudi po drugih forumih, da je s tem mobitelom težko dostopati do planeta. Enkrat sem tudi resetiral mobitel mogoče je to vzrok, da sem izbrisal nastavitve.
Lp in hvala za odgovore
Tarok je zakon...
Vredno ogleda ...
| Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
|---|---|---|---|
| Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
| » | Mobilni ponudnikOddelek: Mobilne tehnologije | 8607 (7941) | 49106 |
| » | Zastonj brskanje na Planetu?Oddelek: Mobilne tehnologije | 1237 (1126) | Lonsarg |
| » | Mobilni internet (Instant od mobitela - neomejeno) in poštni predal od siolaOddelek: Pomoč in nasveti | 4668 (4545) | fulgur |
| » | Mobitel TVOddelek: Mobilne tehnologije | 5477 (4814) | Pesimist |
| » | Itak 1GBOddelek: Mobilne tehnologije | 3425 (1781) | Pesimist |