Forum » Mobilne tehnologije » planet in nokia n70
planet in nokia n70
duh123 ::
Pozdravljeni.
Imam problem pri mobitelu za povezavo s planetom. Uporabljam nokio n70 in imam mobipaket. Težave je vedno ko se hočem povezati na planet. Če se povežem npr. z brskalnikom opera dela brez porblema. Poslal sem tudi P PLANET na 1919 in ko dobim link napiše da se je časovna omejtiev iztekla ali nekaj takega. Bral sem že tudi po drugih forumih, da je s tem mobitelom težko dostopati do planeta. Enkrat sem tudi resetiral mobitel mogoče je to vzrok, da sem izbrisal nastavitve.
Lp in hvala za odgovore
Imam problem pri mobitelu za povezavo s planetom. Uporabljam nokio n70 in imam mobipaket. Težave je vedno ko se hočem povezati na planet. Če se povežem npr. z brskalnikom opera dela brez porblema. Poslal sem tudi P PLANET na 1919 in ko dobim link napiše da se je časovna omejtiev iztekla ali nekaj takega. Bral sem že tudi po drugih forumih, da je s tem mobitelom težko dostopati do planeta. Enkrat sem tudi resetiral mobitel mogoče je to vzrok, da sem izbrisal nastavitve.
Lp in hvala za odgovore
Tarok je zakon...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Mobilni ponudnikOddelek: Mobilne tehnologije | 7469 (6803) | 49106 |
» | Zastonj brskanje na Planetu?Oddelek: Mobilne tehnologije | 1115 (1004) | Lonsarg |
» | Mobilni internet (Instant od mobitela - neomejeno) in poštni predal od siolaOddelek: Pomoč in nasveti | 4490 (4367) | fulgur |
» | Mobitel TVOddelek: Mobilne tehnologije | 5386 (4723) | Pesimist |
» | Itak 1GBOddelek: Mobilne tehnologije | 3223 (1579) | Pesimist |