» »

Trenutno poslušam

Trenutno poslušam

««
110 / 111
»»

HotBurek ::

Original:
Ylang Ylang - Récréation

From set:
Stella's Snacks - chewchew | HÖR - May 15 / 2023

Men je ta drug primer dbest.
root@debian:/# iptraf-ng
fatal: This program requires a screen size of at least 80 columns by 24 lines
Please resize your window

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: HotBurek ()

Samael ::

Draconian - Pale Tortured Blue

Samael != Samuel

Orias ::

Zanimiva skupina...

JanBrezov ::

Tema Namesto osem dni morda v vesolju kar osem mesecev me je spomnila na tale komad:

Stuck In the Sound - Let's Go [Official Video]

yayo ::

Buggy ::

...jutri gre nasa na skok iz letala (mal me je strah), jaz picim pa na Kolpico po poti z motorckom si bom vrtel pa dobro musko...potem masaza v slapu in dobra ribica

ORANSSI PAZUZU - Uusi teknokratia

Hudo dober band. Če bo vse po sreči jih drugo leto vidimo na Tolminatorju.
Samael != Samuel

Neumorni Toumas pa že z novim :)

WOLFHEART - Trial By Fire
Samael != Samuel

ne vem zakaj se mi je po poti z motorckom na shuffle ta veckrat ponovila...pa naj bo :))

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Buggy ()

Pred nekaj meseci se mi je v YouTube priporočila vrinilo neko čudo, h kateri se vsake toliko vračam. Opisovalci to označujejo kot najtežji metal. Sem poskušal poslušati celoten album, a ni šlo: sem dobil neke vrste glavobol. A določeni deli so cool.

Mirar - Mare - 01 - Rachma

Ganon ::

Je kdo vesel, da so Oasis nazaj? Upam, da bodo v prihodnosti kje v bližini. V VB je cela norija s kartami.

Danes pobral naso iz seminarja v prortorozu, tamal/tamal dela med pocitnicami in nabira izkusnje pa gre z nami domov... je bil pa kao znalac 80/90 muske presenecen nad tem komadom, ki sem ga z odprtimi okni nabijal v avtu z mojo sva pa groovala :))

Še malo, pa bo (25.10.2024):

Devin Townsend - PowerNerd (Official Promo Video)

Nick Cave...sluzenje vojske...ljubezen in naivnost :))

huh...nostalgija sry, sexipilnost in iskrenost kar spricata s komada IMO

Zgodovina sprememb…

Kurzweil ::

harvey ::

Ar scáth a chéile a mhaireann na daoine.
------

Foxing - Hell 99

Ijus ::

mal' eksploram novo musko... pa se lolam že 3 minute na polno ker' vokal jao ej haha

drugač komad je full dober. sam vokal no :)) pa keri efekti čez vokal

ps/edit: avtor pa komad je... Clem Beatz - So Cold, so Sweet, so Fair. swing house zadeva.
Corpse & Mrhovina & Jožica, Inc.
https://soundcloud.com/rising-night-wave
https://soundcloud.com/extus

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Ijus ()

Ijus je izjavil:

mal' eksploram novo musko... pa se lolam že 3 minute na polno ker' vokal jao ej haha

drugač komad je full dober. sam vokal no :)) pa keri efekti čez vokal

ps/edit: avtor pa komad je... Clem Beatz - So Cold, so Sweet, so Fair. swing house zadeva.

Vokal spominja na slovenski band Patetico

Patetico - Cigančica

Gledala s svojo serijo in film, kewl za stare prdce in tudi za novo generacijo, da mogoce zacutijo moment tiste prvinske trme/nacel in zanosa, ki je dolocene takrat pripeljala do polozajev ter uspeha in (ne)srecnih relacij v zivljenju po tej poti.

iskrenost, pristnost in big-picture manjkata dandanes ...zakaj zgodovina?...ker je fucking perfect teacher kjerkoli, kadarkoli, samo imamo se vedno idiote, ki se iz tega nikoli nic ne naucijo FFS!!!

Zgodovina sprememb…

:D

mm69 ::

Spomini na osnovno šolo.

Lejga ::

Vsak človek...

ORANSSI PAZUZU - Uusi teknokratia
Samael != Samuel

Oranssi Pazuzu so one of a kind, js sem res velik fan od njih.

Zdejle pa Selbst in njihov zadnji/tretji album "Despondency Chord Progressions". Odlični so, seveda predskupina od Ulcerate, ki bodo 7. novembra v Ljubljani oz. 8. novembra v Zagrebu, kar pade na petek, zna biti da bom zaradi službe moral dejansko na ta koncert v ZG... velik fan obeh omenjenih bandov, tako novozelandskih Ulcerate, kot venezuelskih Selbst, komaj čakam koncert!

že nekaj dni zapored vsaj en krat na dan poslušam randomerja in njegov precej dober komad stupid things i do v new school mix izvedbi.
mater je dober komad. čist preprost sam res dober.

Ja, Ulcerate... Že dolgo nisem ravno v DM vodah oz. še vedno tu pa tam prisluhnem čemu meni domačemu iz devetdesetih, ampak ta band je res next level...

Mogoče mi zvenijo nekoliko bolj domače kot ostali novodobni DM bandi tudi ker, vsaj sumim, navdih jemljejo pri Blut Aus Nord (ja, vem da gre za BM band - celotno njihovo obsežno diskografijo imam v originalu :), ki je te precej unikatne disonančne kitare preigraval že 20 in več let nazaj. Verjetno ni naključje, da sta se oba benda zadnja leta znašla pod okriljem iste založbe Debemur Morti.

Ulcerate - To Flow Through Ashen Hearts

Blut aus Nord - The Work Which Transforms God
Samael != Samuel

SnegKidam ::

Novejša zadeva (2013) od Black Sabbath, original člani spet skupaj, razen bobnar je od RATM

Tiamat - Gaia

timeless...
Samael != Samuel

Jarno ::

Poslovila se je glasbena ikona Paul Di'Anno (66).
En utrinek iz njegove kariere:

#65W!

hotig ::

Res je bil legenda in tako sem si ga želel videti v Ljubljani. Pa še razmišljal sem o tem, da bo to ena od tistih retkih in zadnjih priložnosti, zdaj pa je odšel v večni raj. Paul DiAnno - legenda heavy metala, po mojem mnenju je bil on tisti ki je najbolje odpel ta komad, zdaj ga lahko poslušam le še na youtubu, pa verjetno še kar nekaj dni ob žalovanju. Počivaj v miru legenda!

hotig ::

Paul Di'Anno: "KEEP THE FIRE BURNING AND NEVER LET THE MUSIC DIE!"

Vikend bom prezivel sam...dolgcas in ze pogresam mojo drago, ki je sluzbeno v tujini :8)

sbawe64 ::

Make Me Wanna Move · Raz Burg · Dani Lu
2020 is new 1984
Corona World order

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: sbawe64 ()

mal' stare dobre večne old school death metal klasike:

mater ga seka tale album!
paše zdejle na vse zgodi :D

ps/edit: d**n, video unavailable. gre za incantation's album onward to golgotha. brutalija na polno!

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Ijus ()

TucoX ::

Kayzon ::

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Kayzon ()

oldmen123 ::

Zgodovina sprememb…