Forum » Programska oprema » Vprašanje iz Microsoft Worda
Vprašanje iz Microsoft Worda
yoker66 ::
Neki me zanima:
V Microsoft Word sem iz skenerja prenesu sliko (vstavljanje - slika - iz skenerja) in jo hotu skupaj s prej napisanim tekstom tudi sprintat (ta slika je kot naslovnica). To mi ne uspe in program mi napiše:
NA VOLJO NI DOVOLJ POMNILNIKA. WORD NE MORE NAPISATI ZAHTEVANE PISAVE.
Ani help?? Plz, je za referat!!
Hvala, Rok
V Microsoft Word sem iz skenerja prenesu sliko (vstavljanje - slika - iz skenerja) in jo hotu skupaj s prej napisanim tekstom tudi sprintat (ta slika je kot naslovnica). To mi ne uspe in program mi napiše:
NA VOLJO NI DOVOLJ POMNILNIKA. WORD NE MORE NAPISATI ZAHTEVANE PISAVE.
Ani help?? Plz, je za referat!!
Hvala, Rok
R0K ::
jah, vrjetno imaš preslab računalnik in ti ne zmore prenesti te slike...vretno je v formatu .bmp ki je ful požrešn...
...probaj zapret vse progrrame razen Worda pa bo mogoče šlo, ker kot sem napisal maš vrjetno prešvoh rač. ...
btw - kako računalo imaš ?
...probaj zapret vse progrrame razen Worda pa bo mogoče šlo, ker kot sem napisal maš vrjetno prešvoh rač. ...
btw - kako računalo imaš ?
bastadu ::
Verjetno ti je dalo to skenirano sliko v kakšen biten format, ki pa zelo veliko zasedejo in če imaš slabši računalnik ti to zadevo ne bo prebavilo... Priporočam ti, da si to sliko prej skeniraš in jo daš v jpg ali kakšen podoben stisnjeni format ali pa še resolucijo skeniranja zmanjšaj...
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: bastadu ()
Highlag ::
Prvo res poizkusi skenirano shraniti kot JPG če je primerna za ta format, če pa maš kako shemo ali kaj takega pa raje v GIF. BMP slike res delajo težave.
V skrajni sili sprintaj samo sliko, in kasneje doprintaj tekst.
V skrajni sili sprintaj samo sliko, in kasneje doprintaj tekst.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | T2 ponudnik in domače omrežjeOddelek: Omrežja in internet | 4066 (2744) | MrStein |
» | iz .jpg v .pdfOddelek: Programska oprema | 5665 (3477) | oemdzi |
» | Skener -> pretvorba v textOddelek: Pomoč in nasveti | 3278 (2658) | Aston_11 |
» | Problem s scanerjem po inštalaciji windows 7Oddelek: Pomoč in nasveti | 1503 (1372) | jagodek |
» | Kupujem skener...Oddelek: Strojna oprema | 895 (788) | Microsoft |