Forum » Operacijski sistemi » uporabniški račun
uporabniški račun
Atrax ::
si narediš račun GOSTA.kak bi pol naredo da bi lahko v tem gačuno prišo samo do nekaterih programov (worda,AutoCAD,PowerPoint,...)do drugih datotek in programov pa nebi mev dostopa??
- premaknilo iz Pomoč in nasveti: bastadu ()
sidd ::
Autocad nekako nima rad omejenih računov...vsaj pri meni ne, se kr buni in buni, obvezno administratorskega. Za ostalo pa naj kdo drug pove, me don't know
no idea for signature
signed
I
signed
I
amigo_no1 ::
Že ACAD 2002 dela v non-admin računu (samo dvem ključem v registru si moral spremeniti Security nastavitev)
ACAD 2006 pa dela brez vsakega problema v non-admin računu .
ACAD 2006 pa dela brez vsakega problema v non-admin računu .
sidd ::
hmm, čudno, meni noče oz. nena...vrjetno zato ker mam še mechanical poleg, oz. vse skup? ma niti se mi ne da matrat s tem, itak znam ravnat z račuanlnikom, tak da ni panike.
lp
lp
no idea for signature
signed
I
signed
I
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Remote connection "web browser share"?Oddelek: Pomoč in nasveti | 584 (523) | Pesimist |
» | The application was unable to start (0xc0000022)Oddelek: Programska oprema | 1670 (1517) | Cold1 |
» | oddaljeno namizje kater program ?Oddelek: Programska oprema | 5555 (4648) | NeMeTko |
» | Zanimivi problemi z DVD pekačemOddelek: Strojna oprema | 1082 (990) | Fr33man |
» | Trojanc-kako ga odstranit?Oddelek: Pomoč in nasveti | 1571 (1366) | kunigunda |