Forum » Izdelava spletišč » Preusmeritev domene
Preusmeritev domene
N3M3BasaT ::
Pozdravljeni!
Zanima me ena stvar, ker nisem glih uhodan v te stvari. Torej imam registrirano domeno na domovanje.com. Domena trenutno kaže na moj statični IP,ki ga imam doma kot "web server" W2k3. Rad pa bi,da bi domena kazala na freeweb.siol.net/uporabnik (bogih 10MB,ampak dovolj). Če iz svojega serverja preusmerim na freeweb.siol.net/uporabnik, deluje, vendar ko se vpiše domena v vrstico brskalnika, ni več prikazana domena, ampak freewb.siol.net/uporabnik. Torej zanima me ali je to kako možno porihtat, da bo domena vedno vidna, tudi takrat ko je pač spletna stran postavljena na freeweb.siol.net-u.
Če me razumete? :)
Al pa to zadevo moram direkt iz. domovanja.com preusmerit na freeweb.siol.net/uporabnik, namesto mojega IP-ja....al kaj?...nč ne štekam...
V naprej se vam zahvaljujem za pomoč!
lp
Tomi
Zanima me ena stvar, ker nisem glih uhodan v te stvari. Torej imam registrirano domeno na domovanje.com. Domena trenutno kaže na moj statični IP,ki ga imam doma kot "web server" W2k3. Rad pa bi,da bi domena kazala na freeweb.siol.net/uporabnik (bogih 10MB,ampak dovolj). Če iz svojega serverja preusmerim na freeweb.siol.net/uporabnik, deluje, vendar ko se vpiše domena v vrstico brskalnika, ni več prikazana domena, ampak freewb.siol.net/uporabnik. Torej zanima me ali je to kako možno porihtat, da bo domena vedno vidna, tudi takrat ko je pač spletna stran postavljena na freeweb.siol.net-u.
Če me razumete? :)
Al pa to zadevo moram direkt iz. domovanja.com preusmerit na freeweb.siol.net/uporabnik, namesto mojega IP-ja....al kaj?...nč ne štekam...
V naprej se vam zahvaljujem za pomoč!
lp
Tomi
mirando ::
tud mene zanima kako se tem stvarem streže!!? Sicer pa mislim, da moraš direkt preusmerit domeno, ki si jo dobil na domovanju?!
meni že samo ftp, da bi prišel na ftp://freeweb.siol.net ne dela, pa ne vem v čem je finta?!
hvala
meni že samo ftp, da bi prišel na ftp://freeweb.siol.net ne dela, pa ne vem v čem je finta?!
hvala
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: mirando ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | siolov freewebOddelek: Omrežja in internet | 2983 (1922) | lexios |
» | .si domenaOddelek: Omrežja in internet | 2006 (1708) | reber |
» | Vpis registrirane domene v primarni DNS strežnikOddelek: Izdelava spletišč | 3528 (3222) | Tody |
» | Siol in .htaccess (zaščita spletne strani)Oddelek: Izdelava spletišč | 1154 (961) | b |
» | http://freeweb.siol.net/$username$Oddelek: Omrežja in internet | 3065 (2739) | UrMaN |