Forum » Operacijski sistemi » TASKBAR nastavitve se ne shranijo
TASKBAR nastavitve se ne shranijo
P3Hi ::
Lep pozdrav! Imam hude probleme z taskbarom in sicer prvič se mi je pojavla napaka pri sestri na svežih windowsih sem ji inštalirat programček truelaunch bar(podobno quick launchu) ga preuredil in shranil nastavitve.. Po resetiranju je bil taskbar brez truelaunch bara in sem ga moral ponovno vključit prek toolbars... To sem pol nekako poravil da je delalo z nekim programčkom za Fixanje taskbara..
No sedaj je problem isto nastal pri meni pa mi tudi tisti programček ne pomaga.. Ne shrani se mi popolnoma nobena nastavitev taskbara.. Ko recimo dodam quick launch ga doda vendar ko resetiram ga ni.. Ko spremenim velikost taskbara je spremenjena vendar po resetu izgleda tako kot takrat ko so bili windo sveže naloženi.. Uglavnem windowsi si neznajo zapomn nastavitev za taskbar..
Ima gdo kako rešitev.. Tiste kurčeve register fixe sm vse probal pa nč ne pomaga.. pa resetiranje taskbara na default settings, itd...
??????
No sedaj je problem isto nastal pri meni pa mi tudi tisti programček ne pomaga.. Ne shrani se mi popolnoma nobena nastavitev taskbara.. Ko recimo dodam quick launch ga doda vendar ko resetiram ga ni.. Ko spremenim velikost taskbara je spremenjena vendar po resetu izgleda tako kot takrat ko so bili windo sveže naloženi.. Uglavnem windowsi si neznajo zapomn nastavitev za taskbar..
Ima gdo kako rešitev.. Tiste kurčeve register fixe sm vse probal pa nč ne pomaga.. pa resetiranje taskbara na default settings, itd...
??????
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Bližnjica 'Show Desktop'Oddelek: Pomoč in nasveti | 1221 (1132) | Dekinio |
» | Kje 'je' pokaži namizje?Oddelek: Pomoč in nasveti | 2412 (901) | ahimah |
» | Start menuOddelek: Operacijski sistemi | 1205 (971) | buhica1 |
» | Internet Explorer si ne zapomni velikosti okna - okenski hrosc ?Oddelek: Programska oprema | 2056 (1907) | Cokolesnik |
» | butasto vprašanje, a vseenoOddelek: Pomoč in nasveti | 1244 (935) | V-i-p |