Forum » Pomoč in nasveti » Windows slika na DVDju?
Windows slika na DVDju?
MihaFirst ::
bi šlo z malo natančnejšim opisom? kaj hočeš kot film zapečt tisto, kar se na ekranu dogaja ko inštaliraš winse? postavi kamero pred ekran in snemaj ker načeloma ne moreš laufat nobenega softweara, če nimaš še operacijskega sistema naloženga... edino če nekaj laufaš v npr. linuxih, med tem ko ti boota winse... ampak pomoje je pa uno s kamero edina rešitev...
www.gamma.si
imagodei ::
@edvard: od nekod pa očitno Polkna berejo to windows sliko, kaj praviš? Morda je pa to datoteko treba najti na disku, "zripat" sliko ven in potem z njo počneš, kar češ...
- Hoc est qui sumus -
Michaelosz ::
Edward zaj si me pa tudi razumel, da me slabše nisi mogo.
Pa dajmo podrobni opis:
-formatiral bom Windows
-zdaj pa si morem zapečt Windows, da ga bom potem lahko inštaliral
-zaj pa jaz vas vprašam, če lahko Windows sliko, zapečem na DVD (slika se tako zapiše: Nero Burning Room-->Zapisovalnik-->Zapiši sliko-->izberem ISO,CUE,... sliko Windowsa-->in spečem na CD)
Torej, če lahko sliko spečem na DVD - če mi jo bo bralo, potem ko bom v Biosu naredo na branje iz DVD pogona.
Pa dajmo podrobni opis:
-formatiral bom Windows
-zdaj pa si morem zapečt Windows, da ga bom potem lahko inštaliral
-zaj pa jaz vas vprašam, če lahko Windows sliko, zapečem na DVD (slika se tako zapiše: Nero Burning Room-->Zapisovalnik-->Zapiši sliko-->izberem ISO,CUE,... sliko Windowsa-->in spečem na CD)
Torej, če lahko sliko spečem na DVD - če mi jo bo bralo, potem ko bom v Biosu naredo na branje iz DVD pogona.
sliko? zakaj nucaš sliko na DVD-ju? še nikoli pri formatiranju nisem potreboval slike... tako da, res mi je žal ampak nimam pojma o čem teče beseda...
www.gamma.si
še vedno ne razumem popolnoma, ampak če je osnovno vprašanje mišljeno kot "ali je DVD slabši kot CD", potem je moj odgovor NE. Po moje namreč ni razlike med bootanjem s CD-ja al pa DVD-ja a si sploh prepričan, da sta v BIOSu to ločeni nastavitvi? a ni tako, da samo nastaviš bootanje iz CD pogona, on se bo pa sam ukvarjal s tem, kaj si ti dal v CD pogon...
www.gamma.si
a res nisi opazil, da se Lith dela norca iz tebe?
sicer pa ja, bootalo ti bo tudi z DVD-ja
sicer pa ja, bootalo ti bo tudi z DVD-ja
www.gamma.si
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Formatiranje EDINEGA diska (C disk) - KakoOddelek: Pomoč in nasveti | 7082 (6529) | Cervantes |
» | NOV prenosnik - Toshiba Satellite --- pomoč lepo prosim!Oddelek: Pomoč in nasveti | 7118 (5662) | Matej Marinč |
⊘ | problem z inštalacijo windowsaOddelek: Operacijski sistemi | 1466 (1247) | Ziga Dolhar |
» | Problem z peko dvdjaOddelek: Pomoč in nasveti | 631 (572) | d3n!5 |
» | clone cd in dual layerOddelek: Pomoč in nasveti | 2247 (1999) | jackorsen88 |