Forum » Programska oprema » Program za izdelavo šolskih urnikov
Program za izdelavo šolskih urnikov
jype ::
Ko sem še hodil v šolo sem napisal enega, ki se ga je programiralo podobno kot tegale od Thomasa (le da je imel malo več metapodatkov, recimo tudi želje učiteljev po pavzah med urami in ali radi vstajajo zgodaj ali pozno, recimo) ki je računal z dvema podobnima metodama simuliranega ohlajanja.
Odlično je deloval, edini problem je bila v tistih časih totalna nepismenost odgovornih na moji srednji šoli, ki se jim je zdel tak program "prezapleten za uporabo", ker mu je bilo pač treba nekako opisat šolo in ljudi.
Na reč bi bil ponosen, če ne bi bila napisana v pascalu :)
Odlično je deloval, edini problem je bila v tistih časih totalna nepismenost odgovornih na moji srednji šoli, ki se jim je zdel tak program "prezapleten za uporabo", ker mu je bilo pač treba nekako opisat šolo in ljudi.
Na reč bi bil ponosen, če ne bi bila napisana v pascalu :)
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Quick sortOddelek: Programiranje | 2501 (1249) | drola |
» | Izdelava vabil za rojstni danOddelek: Programska oprema | 50436 (6284) | nevone |
» | Programska oprema v slovenskih šolahOddelek: Programska oprema | 1267 (1135) | overlord_tm |
» | Izbirni predmetiOddelek: Šola | 1737 (1309) | Mercier |
» | Potrditev štiridesetega Mersennovega praštevilaOddelek: Novice / Znanost in tehnologija | 3190 (3190) | Packač |