Forum » Omrežja in internet » Firefox je zabit kot noč (ali pa sem jaz) :-)
Firefox je zabit kot noč (ali pa sem jaz) :-)
xabre ::
No, čez noč se mi je zgodilo, da povezave, odprte v novem oknu noče odpret maksimirano.
Kliknem na link, se odpre v novem oknu na ~85% in moram ročno maksimirat. Sem poskusil ročno nastavit željeno velikost in zaprl okno, ko naj bi se nastavitve shranile, pa ni nič iz tega. Če zaženem z namizja, se lepo odpre maksimirano, ker imam tako nastavljeno, nova okna so pa spet na 85%.
Kaj naj še naredim, oz. če je mogoče kje v nastavitvah, da bi vedno odprlo maksimirano.
Poskusil sem že več verzij, tudi najnovejšo 2.0 pa ni učinka. Prav tako sem že "odinštaliral" Firefox, pa si hudič pri ponovni instalaciji vse zapomne, vključno z zaznamki in ostalimi nastavitvami.
Trenutno vegetiram na IE, ker mi Ognjenalisica preveč živcev požre.
Kliknem na link, se odpre v novem oknu na ~85% in moram ročno maksimirat. Sem poskusil ročno nastavit željeno velikost in zaprl okno, ko naj bi se nastavitve shranile, pa ni nič iz tega. Če zaženem z namizja, se lepo odpre maksimirano, ker imam tako nastavljeno, nova okna so pa spet na 85%.
Kaj naj še naredim, oz. če je mogoče kje v nastavitvah, da bi vedno odprlo maksimirano.
Poskusil sem že več verzij, tudi najnovejšo 2.0 pa ni učinka. Prav tako sem že "odinštaliral" Firefox, pa si hudič pri ponovni instalaciji vse zapomne, vključno z zaznamki in ostalimi nastavitvami.
Trenutno vegetiram na IE, ker mi Ognjenalisica preveč živcev požre.
jan01 ::
Ja nastavitve pri uninstallu sen ne zbrisejo. Ce hoces vse pobrisati, zbrisi folder v katerem imas instaliran firefox(default je program file) in pojdi se v C:\Documents and Settings\Administrator\Application Data in zbrisi mapo mozilla. Application data je skrita mapa(nasatvi, da vidis skrite:tools>folder option>view in odklukaj). V poti, kjer sem navedel lokacijo datoteke mozilla, sem predpostavil, da administratorja nimas preimenovanega in da je le eden uporabnik... Ce imas v mapi C:\Documents and Settings vec datotek kot administrator, all users, default user, localservices, networkservices imas vec userjev, zato zbrisi se pri drugih uporabnikih isto. Zbrisi se mozilla v C:\Documents and Settings\Administrator\Application Data.
lp
lp
Big Poppa ::
xabre,a si rešil kaj? Jaz imam popolnoma enak problem,pa nekako ne najdem rešitve in norim zraven.
BladE_ ::
Bla je fora pri exploreju, da si odpru najprej enga in ga maxsimeru pol pa se druzga pa ga maximeru pol si pa prvega zapru in je delalo (tko nekak )!
Akcija - Reakcija
Pyr0Beast ::
HINT: Ko zapiraš okno, drži pritisnjeno CTRL tipko in windows si bo zapomnil 'nastavitve' okna.
Some nanoparticles are more equal than others
Good work: Any notion of sanity and critical thought is off-topic in this place
Good work: Any notion of sanity and critical thought is off-topic in this place
xabre ::
Sem zbrisal Firefox-a po navodilih od jan01, naložil slovenskega 1.5.0.7. in dela spet tako kot mora.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Utorrent 1.8.1 disk overloaded 100%Oddelek: Pomoč in nasveti | 2982 (2728) | Sami |
» | Firefox 2.0 je zunajOddelek: Omrežja in internet | 4478 (2525) | boyan64 |
» | Thunderbird in Firefox arhiviranjeOddelek: Programska oprema | 2818 (2616) | Vikking |
» | Mozilla 1.4-kako onemogočit vgrajeni mIRC?Oddelek: Pomoč in nasveti | 803 (720) | BigWhale |
» | Izbrisal hitri zagon v xp-jihOddelek: Operacijski sistemi | 1770 (1625) | `ripper` |