Forum » Kaj kupiti » Rabim nasvet-notebook
Rabim nasvet-notebook
AlexUS ::
Na esvet.com sem zasledil dva prenosnika, pri katerih so karateristike skoraj iste cena se pa zelo razlikuje.
Zanima me zakaj bi se odločil za dražjega, če je skoraj isti kot cenejši?
Spodaj je link:
Cenejši
Dražji
Sem bil kar malce presenečen, glede na to da sta dva skoraj ista prenosnika za precej različno ceno.
lp
Zanima me zakaj bi se odločil za dražjega, če je skoraj isti kot cenejši?
Spodaj je link:
Cenejši
Dražji
Sem bil kar malce presenečen, glede na to da sta dva skoraj ista prenosnika za precej različno ceno.
lp
Modrost ni debelost, debela je norost.
ronaldo ::
Sem ti mislil odgovoriti ze v temi: Kater prenosnik? , ampak sem potem pozabil.
Ta cenejsi prenosnik je celo boljsi, ker: je novejsi sistem, ki podpira celo dual-core, tak da bos lahko nadgradil procesor na dual-core ce bos zelel kdaj, in pa mu baterija zdrzi dlje (vsaj po tem kar tam pise), in pa graficna je hitrejsa in novejsa. Tak da jaz nevem kak je to mozno da je taka razlika v ceni, mogoce je celo kaksna napaka.
Ta cenejsi prenosnik je celo boljsi, ker: je novejsi sistem, ki podpira celo dual-core, tak da bos lahko nadgradil procesor na dual-core ce bos zelel kdaj, in pa mu baterija zdrzi dlje (vsaj po tem kar tam pise), in pa graficna je hitrejsa in novejsa. Tak da jaz nevem kak je to mozno da je taka razlika v ceni, mogoce je celo kaksna napaka.
AlexUS ::
Ronaldo hvala za pomoč!
Očitno se bom kar za tega odločil.
lp
Očitno se bom kar za tega odločil.
lp
Modrost ni debelost, debela je norost.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | nakup prenosnikaOddelek: Kaj kupiti | 999 (932) | Good Guy |
» | nakup prenosnika (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 7721 (6205) | Jan987 |
» | Prensonik do 90kOddelek: Kaj kupiti | 1132 (969) | ronaldo |
» | 3x HP prenosnik,katerga vzet!Oddelek: Kaj kupiti | 2383 (1734) | billy |
⊘ | Nakup prenosnika? (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 5408 (4297) | Stepni Volk |