Forum » Pomoč in nasveti » Mozilla Firefox
Mozilla Firefox
Tsunami ::
Pozdravljeni..
Imam en problem z mozillo..in sicer....meni se je en čas pojavljalo eno okno za se neki upisat....(od mozille) to sem stalno ko se mi je odprlo zapru.In problem je sledeč da se mi je nek dan moj profil izbrisal to tiste hitre povezave bližnice ki sem imel nastavljene.
Enkrat se mi je zgodilo da se mi je moj profil blokiral in to sem potem rešil tako da sem odpru novega in potem je moj stari profil mozille deloval.Sedaj pa to da imam dva profila in nobeden nima notr teh moji povezav in kar sem pač mel nastavljeno prej....Zanima me kako bi lahko prišel še enkrat do tega....????
LP
Imam en problem z mozillo..in sicer....meni se je en čas pojavljalo eno okno za se neki upisat....(od mozille) to sem stalno ko se mi je odprlo zapru.In problem je sledeč da se mi je nek dan moj profil izbrisal to tiste hitre povezave bližnice ki sem imel nastavljene.
Enkrat se mi je zgodilo da se mi je moj profil blokiral in to sem potem rešil tako da sem odpru novega in potem je moj stari profil mozille deloval.Sedaj pa to da imam dva profila in nobeden nima notr teh moji povezav in kar sem pač mel nastavljeno prej....Zanima me kako bi lahko prišel še enkrat do tega....????
LP
amigo_no1 ::
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Firefox geslaOddelek: Programska oprema | 2540 (1290) | damdam |
» | obnovitev zaznamkov v MozziliOddelek: Programska oprema | 951 (873) | Hayabusa |
» | Firefox težava z logiranjemOddelek: Programska oprema | 836 (773) | fosil |
» | Firefox se je sesulOddelek: Programska oprema | 1260 (1157) | satfinder |
» | Mozilla Firefox 0.8, Thunderbird 0.5, in prenovljen portal MozillaZineOddelek: Novice / Brskalniki | 5759 (5759) | MrStein |