Forum » Programiranje » [Python] Windows
[Python] Windows
L1zard ::
Slišal sem za programski jezik Python. Zanima me, kakšen je za uporabo. Ali je res zelo preprost za uporabo, nato me pa še zanima, kje bi ga sploh dobil? A so kje na netu navodila kako ga uporabljati??
[edit: V prihodnje preden odpreš novo temo prvo poglej: PREBERI ME: označevanje topicov v oddelku programiranje in malo o temi poglej na google! - snow]
[edit: V prihodnje preden odpreš novo temo prvo poglej: PREBERI ME: označevanje topicov v oddelku programiranje in malo o temi poglej na google! - snow]
- spremenilo: snow ()
roba87 ::
Programiranja se je treba lotit z voljo.In noben programski jezik na začetku, ko še nimaš osnov ni lahek.Pobrskaj na googlu gradiva (e-booke, primere programov, uvod v python...) in se potem loti pisanja.Predvsem pa moreš imeti voljo, ker iz nič ni nič.(začel si že slabo :) )
UradnaStranPythona
UradnaStranPythona
Zgodovina sprememb…
- spremenil: roba87 ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Ali izdelovati spletne strani ali programirati?Oddelek: Loža | 4319 (2499) | c3p0 |
» | Želim se naučiti programiranja - najbrž mi to manjka (strani: 1 2 3 )Oddelek: Programiranje | 33638 (17494) | Strato5 |
» | Programiranje 3D aplikacij- začetnik <-> nasvetiOddelek: Programiranje | 2294 (1842) | morbo |
» | Nekaj vprašanj z zvezi s programiranjemOddelek: Programiranje | 2801 (2375) | <JuRe> |
» | Totalen začetnikOddelek: Programiranje | 3204 (2427) | root987 |