Forum » Operacijski sistemi » OS x in hardware
OS x in hardware
Tear_DR0P ::
pregledal sem seznam za 500 tem nazaj in ne najdem neke relevantne teme, poskusil uporabiti iskanje, ki trdi da nisem registriran uporabnik in zato odpiram novo temo, kjer bom vesel tudi linka do stare
imam si možnost sestavit custom prenosnik in me zanima, kater hardware je podprt s strani appla - pa na osX pojectu se ne znajdem ravno iz njihove wiki strani o podprtem hardwareu - je tega ogromno - sicer se res tud nisem preveč trudil
kak čipset, kak proc, kak ekran, kaj je podprto?
sicer še morm preverit, če potem sploh lahko dobim komponente teh proizvajalcev, ampak bi bilo fino da sploh vem kaj iščem
imam si možnost sestavit custom prenosnik in me zanima, kater hardware je podprt s strani appla - pa na osX pojectu se ne znajdem ravno iz njihove wiki strani o podprtem hardwareu - je tega ogromno - sicer se res tud nisem preveč trudil
kak čipset, kak proc, kak ekran, kaj je podprto?
sicer še morm preverit, če potem sploh lahko dobim komponente teh proizvajalcev, ampak bi bilo fino da sploh vem kaj iščem
"Figures don't lie, but liars figure."
Samuel Clemens aka Mark Twain
Tear_DR0P ::
sem prebral sestavek na OSx86 project strani in citiram ven stavek, ki mi je povedal da naj neham iskat
There's no doubt that running OS X on your PC is illegal.
"Figures don't lie, but liars figure."
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Dual bootOddelek: Operacijski sistemi | 2048 (1662) | Invictus |
» | Plošča za hackintoshOddelek: Strojna oprema | 1111 (862) | kpkp |
» | Mac OSX na PCOddelek: Operacijski sistemi | 2523 (2084) | Gandalfar |
» | homemade Mac?Oddelek: Operacijski sistemi | 3736 (2209) | robbe |
» | OS X Tiger x86 edition (strani: 1 2 )Oddelek: Operacijski sistemi | 9375 (5777) | borchi |