Forum » Kaj kupiti » Drsniki za miško
Drsniki za miško
Sycroft ::
lep pozdrav,
posedujem misko mx1000 problem pa je sledec. V tem casu ko jo imam mi je nekako uspelo izgubiti en drsnik ki pokriva luknjo za vijak. Nekako se je odlepil in odsel neznano kam. Zdaj pa me zanima kje bi kupil en set takih drsnikov da bi zamenjal kar vse. Trenutno sem nekaj zimproviziral samo to ni to. Nisem pa kaksen zahteven igralec "streljacin" tako da ne rabijo bit zadeve najdrazje:) nekako mi ne uspe najdet zadeve v nasih trgovinah online, je pa res da nisem se nic klical naokoli
hvala za pomoc
posedujem misko mx1000 problem pa je sledec. V tem casu ko jo imam mi je nekako uspelo izgubiti en drsnik ki pokriva luknjo za vijak. Nekako se je odlepil in odsel neznano kam. Zdaj pa me zanima kje bi kupil en set takih drsnikov da bi zamenjal kar vse. Trenutno sem nekaj zimproviziral samo to ni to. Nisem pa kaksen zahteven igralec "streljacin" tako da ne rabijo bit zadeve najdrazje:) nekako mi ne uspe najdet zadeve v nasih trgovinah online, je pa res da nisem se nic klical naokoli
hvala za pomoc
Sycroft ::
heh super:) sem tudi tam iskal pa nisem nasel.. morda kdo pozna kaksno trgovino v katero bi stopil kupil in odnesel? pa na cool pc se ni na zalogi :S
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Hlajenje LGA755 Core 2 Duo - kateri hladilnik kupiti? (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 10070 (8205) | Jst |
» | Katere 120 in 92 mm ventilatorje?Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 1689 (1481) | bajker |
» | Ker hladilnik za P4 socket 775Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 1763 (1681) | odfukanc |
» | kaj si misliteOddelek: Hlajenje in modifikacije | 1518 (1308) | darq7 |
» | Hladilnik za axp2500+Oddelek: Kaj kupiti | 1413 (1380) | AndrewSmith |