Forum » Omrežja in internet » prenosnik ne dobi IP-ja, T-2
prenosnik ne dobi IP-ja, T-2
sspbdrza ::
pred 14 dnevi so mi zmontiral T-2, en teden je delala v redu, sedaj pa mi že nekaj dni prenosni računalnik ne more dobiti ip-ja, medtem pa domači PC dela brez problemov. Prenosnik sem sprobal že na večih omrežjih in zadeva dela normalno samo na domačem t-2 routerju ali modemu se ne more povezat.
Ali je komu kaj znano kaj bi lahko bilo
Ali je komu kaj znano kaj bi lahko bilo
Irmscher ::
A si probu več kot 2 računalnika gor priklopiti?
Seveda moraš imeti dinamičen IP.
Upam, da imaš vse naštimano da pridobi od DHCP strežnika.
Seveda moraš imeti dinamičen IP.
Upam, da imaš vse naštimano da pridobi od DHCP strežnika.
ja imam gor še tri računalnike in vsi delajo in tudi dinamičen ip mam, sem probal tud na siolovem adsl-ju in pa v šoli kjer je statičen IP in vsepovsod dela, le doma ga ne najde, napiše da je povezava omejena ali prekinjena in rumen klicaj
ne moreš verjeti, da mi je sedaj po petih dneh pa kar sam od sebe začel delat, ko se mi tri na tehnični podpori t-2 niso javili, vedno zasedeni.
vse nastavitve so bile prave, ker adsl uporabljam že od samega začetka, sedaj se je pa kar dvignu, nekaj ni bilo v redu na t-2
a je imel kdo takšne težave, da vem za naprej
vse nastavitve so bile prave, ker adsl uporabljam že od samega začetka, sedaj se je pa kar dvignu, nekaj ni bilo v redu na t-2
a je imel kdo takšne težave, da vem za naprej
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Problem modemOddelek: Omrežja in internet | 1259 (1038) | inbox |
» | Dinamični IP problem!Oddelek: Pomoč in nasveti | 4573 (4006) | NeMeTko |
» | Postavitev mreže z dvema routerjemaOddelek: Omrežja in internet | 3870 (3344) | NeMeTko |
» | Dinamični in statični ipOddelek: Omrežja in internet | 4890 (4297) | Pimoz |
» | xp z sp2 - težave z internetomOddelek: Operacijski sistemi | 1377 (1223) | schwarzvald |