Forum » Kaj kupiti » HP Renew
HP Renew
strojko ::
Mene pa zanima kje v sloveniji se da kupiti računalnike iz programa HP renew. Po možnosti kaj iz serij Pavilion dv1400 ali 1500. Na netu ni zaslediti skorajda ničesar, razen kakega osamljenega primerka, vendar pa ni nikjer ničesar, kjer bi lahko dobil kakšen izbor konfiguracij.
Lp
Lp
MarkV ::
www.so-doo.si
večina HP prenosnikov na njihovi strani je iz programa HP renew. Sem kupil pri njih, na škatli je bila nalepka "HP Renew program", vse je blo zapakirano, original škatla in vse, skratka nov produkt za krepko nižjo ceno, kot je tista v trgovini Sem zelo zadovoljen.
večina HP prenosnikov na njihovi strani je iz programa HP renew. Sem kupil pri njih, na škatli je bila nalepka "HP Renew program", vse je blo zapakirano, original škatla in vse, skratka nov produkt za krepko nižjo ceno, kot je tista v trgovini Sem zelo zadovoljen.
strojko ::
Kako majo pa oni to z garancijo potem urejeno, ker HP Slovenija ne nudi podpore tem izdelkom?
MarkV ::
Majo oni svoj servis, če ti kaj fali neseš rač. k njim in ga oni porihtajo. Če je okvara taka, da je ne morejo sami odpravit, pošljejo računalnik na pooblaščen HP servis.
TheEdge ::
Vprašal bi, kaj je posebnega na 1400 in 1500 serijah?
Imam zelo ugodno ponudbo za te prenosnike. Mi lahko kakšen link date, kjer bi našel podatke o njih?
lp
Imam zelo ugodno ponudbo za te prenosnike. Mi lahko kakšen link date, kjer bi našel podatke o njih?
lp
kr neki
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Laptop za povprečnega uporabnikaOddelek: Kaj kupiti | 4750 (3228) | rini |
» | so-doo RAČUNALNIKIOddelek: Kaj kupiti | 1692 (1261) | MatejC |
» | Se splača nakup enega izmed teh laptopov?Oddelek: Kaj kupiti | 896 (828) | Dromar |
» | Renew prenosnikiOddelek: Kaj kupiti | 5816 (5518) | Hister |
» | Kateri prenosnik ?Oddelek: Kaj kupiti | 1755 (1559) | matonson |