» »

Zakaj so električni avtomobili prava stvar

Zakaj so električni avtomobili prava stvar

Temo vidijo: vsi
««
1372 / 1372
»
»»

kow ::

BmoQuh je izjavil:

Nora rast prodaje električnih vozil, KItajci v visoki prestavi

Hmm, kako je že bilo tisto o 'sproščanju'?

Kitajci so v EU dosegli kriticno tocko, vsaka njihova rast se sedaj ze pozna v konkretno zmanjsani prodaji evropskih, japonskih, korejskih znamk. Dolgo so "prihajali", zdaj pa se bliza "masaker".

Miki N ::

Zdaj ko je ven Ferrari Luce si bo naš Inžinerćek končno omislil električarja?

BmoQuh ::

Miki N je izjavil:

Zdaj ko je ven Ferrari Luce

Samo strup pa je res - ni to za nas, sirotinjo.

Miki N ::

No zunanjost Lućeja mi je osebno dolgčas .. notranjost pa je domišljena - je bil že čas da si je nekdo vzel tistih pet minut časa in naredil dejansko razumne zaslone, tako po velikosti kot po ergonomiji - recimo tista aluminjasta kluka za nasloniti šapo + štekerji za frcanje je zelo dober pristop. Po mojem bo kmalu kopirana od Kitajčkov. ;)

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Miki N ()

Utk ::

BigWhale je izjavil:

mikhaair je izjavil:

Luce je limitirana serija?

Vsak avto za tak denar je limitirana serija. :> Ferrari ni nikoli prodajal avtomobilov v visokih stevilkah.

Itak. Limitiran na toliko kot jih lahko prodajo.

kow je izjavil:

BmoQuh je izjavil:

Nora rast prodaje električnih vozil, KItajci v visoki prestavi

Hmm, kako je že bilo tisto o 'sproščanju'?

Kitajci so v EU dosegli kriticno tocko, vsaka njihova rast se sedaj ze pozna v konkretno zmanjsani prodaji evropskih, japonskih, korejskih znamk. Dolgo so "prihajali", zdaj pa se bliza "masaker".

Ja...in potem pride vw z oskubljenim polom za 25 jurjev ali kolk tolk normalnim za 30. Kot da so ostali v letu 2017. No, sej stalno pravimo da so 10 let zadaj.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Utk ()

jan_g ::

Ja, ampak tudi če gledaš druge v tem segmentu, je cena podobna. 40kWh baterija in je cena takoj tam okrog 25k. Npr. Renault 5, Hyundai Inster, Dongfeng Box

karafeka ::

Utk je izjavil:

Ja...in potem pride vw z oskubljenim polom za 25 jurjev ali kolk tolk normalnim za 30. Kot da so ostali v letu 2017. No, sej stalno pravimo da so 10 let zadaj.

Saj kaj nižje tako ne morejo it, ker njihovi delavci zaslužijo na mesec kot pri nas zoki2.

Zgodovina sprememb…

Utk ::

jan_g je izjavil:

Ja, ampak tudi če gledaš druge v tem segmentu, je cena podobna. 40kWh baterija in je cena takoj tam okrog 25k. Npr. Renault 5, Hyundai Inster, Dongfeng Box

Box ima vsaj nekaj od opreme za ta denar.

endelin ::

Haha kero jokanje zaradi ferrari luce po spletu :D

Bolibri ::

Kaj pa Byd dolpin surf za 19k?

iKst_ ::

Jaz sem ga primerjal s Twingom. Ima par prednosti. Hitrejše AC polnjenje, DC polnjenje v osnovi, malo boljše zmogljivosti (150kmh končna, 1s hitreje do 100), jurja cenejši, mogoče še kakšna malenkost. Ampak overall se mi zdi Twingo veliko boljši avto.

Kljub nižji teži in krajši karoseriji je bolj prostoren in ponuja več prtljažnika. Vozi se precej boljše za moje pojme. Doseg je daljši, kljub malo manjši bateriji, infotainment je za moje pojme boljši. Pa notranjost je pri Twingotu za moje pojme veliko boljša. Materjali niti ne, ampak sama ergonomija, razporeditev, sedeži itd.

Drugače pa IMHO z nobenim ne zgrešiš, pa noben ni primeren za primarni avto. Mogoče Dolphin Surf z večjo baterijo, ampak potem si že v teritoriju, kjer imaš na izbiro kaj večjega in bolj primernega.

MrStein ::

Musashi je izjavil:

Evo tole je pa Macarol enkrat dobro napisal:

Če bi se internet strinjal, da je Ferrari Luce lep, bi v Maranellu vedeli, da so nekaj zelo, zelo zamočili. ?
Internet namreč ne pljuva po Ferrarijih. Internet pljuva po vsakem Ferrariju, ki kasneje postane legenda. To je pravilo. Skoraj zakon narave. Daytona, 1968 -- Kje so krivulje, zakaj so boki ravni?

Ja, se še spomnim, kako sem tisto letu ful na forumih pljuval po tem modelu... :))
Motiti se je človeško.
Motiti se pogosto je neumno.
Vztrajati pri zmoti je... oh, pozdravljen!

jan_g ::

Bolibri je izjavil:

Kaj pa Byd dolpin surf za 19k?

To je en segment nižje, predvsem nimaš v drugi vrsti treh sedežev. Aja, pa z 40 kWh baterijo je dražji, 22-23k.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: jan_g ()

Mcarol ::

BigWhale je izjavil:

Musashi je izjavil:

Evo tole je pa Macarol enkrat dobro napisal:

Ta tip se ni napisal nobene dobre stvari, ker se vedno trudi zvenet neki edgy in pise za engagement. Jest ga pa nikakor ne morem dost blokirat, in njegove neumnosti SKOZ ven skacejo.

Pojma nimaš. Očitno si opisal sebe, tud ene dobre stvari ti še ni uspelo napisat. Sedaj me pa kar blokiraj še tukaj, drugega itak ne znaš. Temu se reče zloraba moderatorskih pravic.

Zgodovina sprememb…

««
1372 / 1372
»
»»