» »

Zakaj so električni avtomobili prava stvar

Zakaj so električni avtomobili prava stvar

Temo vidijo: vsi
««
1398 / 1398
»
»»

fikus_ ::

IJJ rabi denar drugje.
Učite se iz preteklosti, živite v sedanjosti in razmišljajte o prihodnosti.
PS Ne odgovarjam trolom in provokatorjem!

Fejsty ::

Ne kupiš, če ne upoštevaš tudi črnega scenarija. Nikjer ni zagotovljeno, da boš dobil subvencijo.
Sicer pa twingec ni sestavljen na nivoju nekega SEAT Leona za enako ceno, ki se je prodajal ob istem času.
Pri twingecu sobšparali na vsakem koraku, pa še vedno kao 21 ali 22 jurjev...
Pa ne samo pri nas, menda tudi drugje po evropi

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Fejsty ()

kuglvinkl ::

fikus_ je izjavil:

IJJ rabi denar drugje.

Za najnovejse izraelske drone. Jebes slovence.
Your focus determines your reallity

deepsick ::

Fejsty je izjavil:

Ne kupiš, če ne upoštevaš tudi črnega scenarija. Nikjer ni zagotovljeno, da boš dobil subvencijo.

Normalno, da ne. Ampak forumašem in Slovencem nasploh še veliko lažjih stvari ne moreš razložiti, kar razglej se po temi - pač odvisno, kdo je pljuvalnik :D

Gregor P ::

kuglvinkl je izjavil:

fikus_ je izjavil:

IJJ rabi denar drugje.

Za najnovejse izraelske drone. Jebes slovence.

… če že, potem za protidronsko obrambo; Izrael izdeluje baje eno boljših na svetu 8-)
The main failure in computers is usually located between keyboard and chair.
You read what you believe and you believe what you read ...
Nisam čit'o, ali osudjujem (nisem bral, a obsojam).

codeMonkey ::

billy je izjavil:

ali pa bodo kupci posegli po drugih modelih/znamkah...zakaj bi dal 50k za BMW, če imaš boljšega kitajca za 30.

Za 50k so Skode in Tesle, kaksen bmw?

Gregor P je izjavil:

če že, potem za protidronsko obrambo; Izrael izdeluje baje eno boljših na svetu 8-)

Kaj ko bi ti reklame delal v drugih temah. Ce ze nimas o EV nic koristnega za pisat…

Zgodovina sprememb…

Ali sem jaz dal prvi reklamo za izdelovalca dronov tukaj? Obrni se k izvornemu/prvemu komentatorju, če si upaš seveda (si ne, zato si rajši spustil meni komentar). ;)

In pa jasno sem napisal tudi koristne stvari o EV; preglej pretekle zapise.

Zgodovina sprememb…

kuglvinkl ::

Codemokey, ne steka velik gregec.
Your focus determines your reallity

A da ne štekam, da je to tema o EV in da je nekdo pred menoj komentiral nekaj, kar ne sodi v to temo, na kar sem jaz opozorilno sarkastično odreagiral? Najbrž res ne 8-)

Zgodovina sprememb…

deepsick ::

Gregec, uporabi nadomestni račun, to ima preveč koristne zgodovine :D

Telbanc ::

PROTEINSKI je izjavil:

Ene 500 srečnežev bo za Twingeca odštelo duplo ceno. Vlada pa med tem na moru. Prijatno.

Ni to lih čist res. Ne rabiš ga kupit.

Lahko se odpoveš ari, to je 2000 evrov, sitnica. 8-)

Ja res je, lah bi dal manj za Ukrajino, pa da se folk prej obvesti, kako bo z subvencijami. Drgač pa Jajčko le tko naprej, upam da si zaj nate.nu velik tistih ki so glasovali zate. 8-)
Hvala bogu, nisem cepljen za covid-19.

Kaj preprečuje Sloveniji da sama rezervira, zagotovi, sredstva za subvencije. Ne gre za velik denar.Dosti manj, kot pol tistega kaj gre v Ukrajino na Leto, ker za Ukrajino gre poleg keša še orožje, sam o tem ne pišejo.

Zgodovina sprememb…

Musashi ::

Za vas skupnoskledarje nič ni veliki denar, saj vam je kristalno jasno da ne gre iz vašega žepa.

Seveda gre iz našega žepa, za desne bogatune, ki bojo zaj jezni na svojega mesija. In bojo zaj za malega Twinga skeširali 20.000. :))

Lahko pa no, pozabijo na aro 2k evrov. 8-)

Zgodovina sprememb…

codeMonkey ::

Gregor P je izjavil:

A da ne štekam, da je to tema o EV in da je nekdo pred menoj komentiral nekaj, kar ne sodi v to temo, na kar sem jaz opozorilno sarkastično odreagiral? Najbrž res ne 8-)

Eno je komentar v kaj gre/bo sel denar zdaj v EU, in za kaj ga bo zdaj manj, drugo pa direktno propaganda z nekim cool smeskotom.

Sem v avtomobilski industriji in se toliko bolj dozivljam vse odpovedi projektov, odpuscanj itd. V EU bo toliko nekih razvojnikov, ki bodo sli iz avtomobilske direktno v vojasko industrijo. Tudi ce ne zelis, bo tako vsaj nekaj za delat. Ampak to samo ce bo kaj razvoja tu in s tem neka neodvisnost. Lahko pa enostavno kupimo “najboljse”, ko ti na daljavo v trenutku vse izklopijo, ce komu kaj ni vsec. Pa se ne lotimo nicesar.

Zgodovina sprememb…

««
1398 / 1398
»
»»