» »

Zakaj so električni avtomobili prava stvar

Zakaj so električni avtomobili prava stvar

Temo vidijo: vsi
««
1389 / 1389
»
»»

Musashi ::

;) ja pri enih pač ne gre, jim je oš matematika in statistika prevelik zalogaj...

deepsick ::

Ja ja ja, seveda :)

Kot vedno do sedaj, ja...

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: deepsick ()

M-XXXX ::

deepsick je izjavil:

Ne skrbi TI za NAŠO pismenost, ti, Rockefeller:)

Na ignore je vsaj 50 trolov, en ne bi naredil razlike, ne.

Bom pripisal vrednost cenitve skode čez kakšno uro. Zal bo verjetno samo kaksne 10k EUR

Meni je lani srna skočila. Malenkost pod 10k
Pa kamenček ob steklo
Je bilo pa se cca slaba 2 jurja
Zavarovalna premija je nekje 2k. Kar pomeni da 6 let imam pokritih.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: M-XXXX ()

;) sami taki ki se jim splača. Mora biti zavarovalniški biznis res perpetuum mobile ;))

Gregor P ::

Ne samo da zavarovalnice računajo, da ne boš nikoli zares uporabil premije, tudi jaz kot uporabnik enako upam, da mi jo nikoli ne bo treba uporabiti - recimo imam hišo zavarovano proti potresu (sploh ker Ljubljana), kar znese pol cene zavarovanja hiše in res upam, da nikoli ne pride do potresa za časa mojega življenja.
The main failure in computers is usually located between keyboard and chair.
You read what you believe and you believe what you read ...
Nisam čit'o, ali osudjujem (nisem bral, a obsojam).

Zgodovina sprememb…

endelin ::

DONT TEXT AND DRIVE:D

Ne vem a naj še enkrat napišem da boste razumeli eni..zavaruješ tisto kar te finančno prizadane, ne zavaruješ tisto kar brez problema skeširaš. Ker pač v povprečju bo zavarovalnica vedno zaslužila. Ceno nastavijo po matematičnem modelu in nimaš šans da v povprečju zmagaš. Ampak tle gor so očitno sami nesrečniki.

iKst_ ::

M-XXXX je izjavil:

Meni je lani srna skočila. Malenkost pod 10k
Pa kamenček ob steklo
Je bilo pa se cca slaba 2 jurja
Zavarovalna premija je nekje 2k. Kar pomeni da 6 let imam pokritih.

Večina ljudi nikoli ne zbije srne. Poleg tega pa so zneski popravil večinoma precej precenjeni. Tisto, kar zavarovalnica plača 10 jurjev se da v resnici pogosto popraviti za 1/2 ali 1/3 cene.

zavaruješ tisto kar te finančno prizadane, ne zavaruješ tisto kar brez problema skeširaš.

Nekateri tega ne razumejo, pa se čutijo osebno prizadete, ker vejo, da vozijo predrag avto, ki si ga v resnici ne morejo privoščit.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: iKst_ ()

RedDrake ::

Ali pa so slabi s "kopičenjem denarja", in imajo vedno "pozitivno nulo" na računu. Taki pašejo na razne lizinge in polne kaske kot ata na mamo. Poznam dosti primerov, ko so ljudje šli iz ~povprečnega/rahlo podpovprečnega dohodka na recimo 1,5x-2x povprečje in so še vedno praskali evre okoli za dopust in podobno. Lifestyle creep zna bit kar tricky ...

DamijanD ::

Posameznik ima lahko + ali - z zavarovanjem. Zavarovalnica pa ima načeloma plus, ker večina ljudi pač nima škode.

Gregor P ::

... in če ima prevelik minus zaradi kakšnih naravnih katastrof ipd. je pa itak krita s še večjim pozavarovalniškim omrežjem v ozadju.
The main failure in computers is usually located between keyboard and chair.
You read what you believe and you believe what you read ...
Nisam čit'o, ali osudjujem (nisem bral, a obsojam).
««
1389 / 1389
»
»»