Forum » Znanost in tehnologija » Zakaj so električni avtomobili prava stvar
Zakaj so električni avtomobili prava stvar
Temo vidijo: vsi
J.McLane ::
Prednost je, da lahko avto pomežikne na eno luč
Simplicity is the ultimate sophistication - Leonardo da Vinci
iKst_ ::
SambaShare ::
VozilSemTiho je izjavil:
Tega takrat sicer nisem vedel, ampak berem da ima Hyundai hude problem z Integrated Charging Control Units (ICCU). Tako da ni nujno da bi bilo tam kaj bolje, si pa zato želim začeti debato o tem kakšne izkušnje imate. Sploh ko gre kaj narobe, kaj podjetja upoštevajo v garancijo, kaj ne, ...
Saj probleme s polnilnicami imajo vsi, bolj je vprašanje kako se rešuje primere. Ponavadi se "potiho" zamenja pod jamstvom. Stellantis je imel par let tudi probleme z Mahle polnilnico, ki so jo enim menjali tudi 2x, dokler niso zamenjali s kitajskim proizvajalcem.
Z eGolfom imaš žal to smolo, da je bilo narejenih malo in so dejanski problemi z dobavljivostjo delov. Na DC ti ga ne morejo nafilati, vsaj da podaljšaš registracijo?
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: SambaShare ()
codeMonkey ::
Kaj je tu dodana vrednost?
Razen: dražje je in se več kvari?
Zgleda kul, kar je neprecenljivo.
Pa retro.
Itak imas pa danes toliko nekih sistemov, da se kaksen vec nicesar bistveno ne spremeni.
Pa tudi ne vem zakaj bi se zdaj morali delati, kot da se avtomobile oblikuje striktno racionalno.
Sicer pa lahko komot naredis tako, da so prednosti. Recimo da se zaradi tega tezje strgajo ven: https://duckduckgo.com/?q=porsche+steal...
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: codeMonkey ()
VozilSemTiho ::
SambaShare je izjavil:
VozilSemTiho je izjavil:
Tega takrat sicer nisem vedel, ampak berem da ima Hyundai hude problem z Integrated Charging Control Units (ICCU). Tako da ni nujno da bi bilo tam kaj bolje, si pa zato želim začeti debato o tem kakšne izkušnje imate. Sploh ko gre kaj narobe, kaj podjetja upoštevajo v garancijo, kaj ne, ...
Saj probleme s polnilnicami imajo vsi, bolj je vprašanje kako se rešuje primere. Ponavadi se "potiho" zamenja pod jamstvom. Stellantis je imel par let tudi probleme z Mahle polnilnico, ki so jo enim menjali tudi 2x, dokler niso zamenjali s kitajskim proizvajalcem.
Z eGolfom imaš žal to smolo, da je bilo narejenih malo in so dejanski problemi z dobavljivostjo delov. Na DC ti ga ne morejo nafilati, vsaj da podaljšaš registracijo?
Tole z mojim eGolfom nima veze s polnjenjem. Jaz sem imel še pol baterije polne, na elektromotor releji ne spustijo energije. Oziroma drugače povedano, ko obrnem ključ, se mi prižgejo rdeče luči na armaturi in znak STOP fault on high electricity system ali nekaj podobnega, po treh mesecih človek pozabi.
Polnil je med zadnjim poskusom še brez problema, VW je avto dobil z 44% baterije. DC nima kaj pomagat.