» »

Zakaj so električni avtomobili prava stvar

Zakaj so električni avtomobili prava stvar

Temo vidijo: vsi
««
1392 / 1392
»
»»

kow ::

Ti nam samo posnemi svojo sejo. Ne bos, ker vemo da nakladas.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: kow ()

Musashi ::

Posnemi ti svojo ;))). Na wcju, ker druge nimaš.

Nakladas :))

DamijanD ::

Musashi - večina ljudi tukaj brez težav napiše kakšen EV ima. Ne vem zakaj si ti tako skrivnosten.

iKst_ ::

Da izpade bol kul.

Ne pozabi. Tema ni namenjena debati o EVjih in potencialno informiranju, ampak merjenju kdo ima daljšega.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: iKst_ ()

Pizda, kot da je tako težko pogruntat za take guglače kot je kow. V Slo se jih ne prodaja ravno velik z več ko 400kw peak charging...

Da izpadejo bolj kul pa prepuščam debilom z Teslo, ki menijo da so Tesle oh in sploh...

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Musashi ()

Bojim se, da si debil izpadel ti. Matematika je jasna. Med 400kw in 350kw je nekaj 10s razlike pri polnenju. Ne resis nobenega prakticnega problema, le razni Musashiji se hvalijo "kako velikega imajo" po forumih.

Zgodovina sprememb…

Lol, teoretik teoretizira. OŠ matematika ti ne gre. Ja, med 350 un 400 je samo 14% in nič več. 14% od recimo 15 minut od 20-80 je samo 2 minuti ja če bi bilo polnjenje skozi na msx. Ne vem kje sem jaz trdil da je ne vem kakšna razlika razen v tvoji glavi. Vse kar sem napisal je da polni avto nad 400 več kot zgolj od 10-15 kot si trdil ti. Ne vem kaj se sploh s teoritičnim luzerjem pogovarjam. Ajde guglaj, aijaj in pametuj naprej.

Hihi. ocita mi teorijo, hkrati pa sam teoritizira ("ce bi bilo polnenje skoz na msx"). Ti je monkey prilepil posnetek realnosti. Predlagam kaksne tablete.

Zgodovina sprememb…

guglaški teoretik + očitno funkcionalno popolnoma nepismen, si idealna kombinacija za slo-tech ;))

Zgodovina sprememb…

• predlagalo izbris: jest10 ()

hruske ::

Ej, a vam katero izmed polnilnih omrežij po polnjenju izstavi tudi izpisek krivulje polnjenja? Al kako vidite kakšne so bile moči ob kakšnem % SOC?

iKst_ ::

Gledaš na ekran, če imaš čas.

Ali pa pogooglaš teste.

codeMonkey ::

Krivuljo ti hitre polnilnice prikazejo, ko se avto polni. Za izvoz oz. arhiviranje pa slikas ekrancek s telefonom :)

Zgodovina sprememb…

hruske ::

Hmm, a ti kateri izmed appov pokaže tudi krivuljo polnjenja?

Alexius Heristalski ::

Gremo na elektriko pokaže.
fantje, ni blo slabo, samo dajte še v herbicidščini
««
1392 / 1392
»
»»