Forum » Mobilne tehnologije » posebna številka za cenejše klicanje
posebna številka za cenejše klicanje

Slovencelj ::
Prijateljica iz Anglije mi je povedala, da telefonski klic (npr. v slovenijo - tudi na mobitel), če pred številko vtipkajo "18866", stane približno 7 tolarjev na minuto.
Ali obstaja takšna številka tudi pri Telekomu? Poizkusil sem že 18866 in ne dela.
Komu je ta poceni številka sploh namenjena?
Ali obstaja takšna številka tudi pri Telekomu? Poizkusil sem že 18866 in ne dela.
Komu je ta poceni številka sploh namenjena?

PaJo ::
To so verjetno stevilke za predizbiro operaterja, to majo pri nas doloceni operaterji za cenjejs klice v tujino, samo kolko je meni znano se na vse njihove storitve moras narocit in ni direktno, brez narocnine, kakor je to mogoce v Angliji. Malo probrskaj za cenejsimi klici v tujino, mislim da je v preteklosti obstaja celo firma, ki je ponujala predplacniske kartice za cenejse klice v tujino.
Ne se preveč sekirat, rajši uživat:)
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Detel - in.Life ip telefonija = izogibajte se jih kar se le daOddelek: Omrežja in internet | 6844 (4389) | Furbo |
» | Varnost zasebnih telefonskih centralOddelek: Novice / Varnost | 3937 (3331) | poweroff |
» | Alternativa skypu//?Oddelek: Programska oprema | 2759 (2637) | Bass0 |
» | ISDN in ADSL - Telekomovo SRANJE :POddelek: Omrežja in internet | 1665 (1470) | ahac |
» | konkurenca TelekomuOddelek: Loža | 1832 (1664) | J-A-G |