Forum » Loža » A bi mi lahk kdo?
A bi mi lahk kdo?
_Mortal_ ::
Poslal kakšen logotip. Kr mam ene probleme jih bom kar naštel:
1.Sploh ne morem downlodat logotipov. Ko kliknem na slikico mi to pokaže:NOL%)H; [tukaj je včasih stala binarna koda, ki je pasje raztegnila stran - bila je odstranjena]This file was created using LogoManager http://www.logomanager.co.uk LogoManager is Copyright Mike Bradley 1999-2000
2. Jz sploh nimam modema ampak mam kabelski in sploh ne vem prvilno naštimat tist program SMARTSMS
1.Sploh ne morem downlodat logotipov. Ko kliknem na slikico mi to pokaže:NOL%)H; [tukaj je včasih stala binarna koda, ki je pasje raztegnila stran - bila je odstranjena]This file was created using LogoManager http://www.logomanager.co.uk LogoManager is Copyright Mike Bradley 1999-2000
2. Jz sploh nimam modema ampak mam kabelski in sploh ne vem prvilno naštimat tist program SMARTSMS
Is reading in the bathroom considered as multi-tasking?
- spremenil: Sergio ()
Pizda a ste leni al nočte. Ne bit taki.
TinkaPinka ::
_Mortal_, pošiljanje preko navadnega modema (se pravi preko programa SmartSMS) stane, saj je treba klicat v tujino. Tako da si raje sam LogoManager usposobi.
Mimogrede - kateri GSM telefon pa imaš?
Mimogrede - kateri GSM telefon pa imaš?
I am easy to please as long as I get my way.
A vidiš kere težave mam še slikc ne morem DL-jat. Mam Nokio
Da bi mi kdo poslal par logotipov k so na Slo-techovi strani
Mercier ::
A vkaki drugi obliki kot so tle? Če klikne kdorkoli na tisto reč, dobi isto stvar kot ti.
Piši v pomoč in nasvete, al pa daj kaka jasna navodila, js ti sicer lahko kaj pošljem, ampak ne vem kaj.
Telefoni me ne zanimajo.
Piši v pomoč in nasvete, al pa daj kaka jasna navodila, js ti sicer lahko kaj pošljem, ampak ne vem kaj.
Telefoni me ne zanimajo.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Slo-Techova uradna ozadjaOddelek: Novice / Obvestila | 3159 (3159) | McHusch |
» | Nokia SoftwareOddelek: Programska oprema | 1760 (1534) | krneki0001 |
» | nokia 3310Oddelek: Pomoč in nasveti | 1331 (1187) | DrSergioDJ |
» | posiljanje logotipovOddelek: Omrežja in internet | 1027 (922) | KrEn |
» | logotipi za nokieOddelek: Pomoč in nasveti | 960 (871) | Medved |