Forum » Omrežja in internet » 30GB mailbox! si ga želite?
30GB mailbox! si ga želite?
;-) ::
Tule je en ponudnik ki Vam ZASTONJ ponudi 30GB prostora na mailu...
glavna stran
Ena pomanjkljivost je da so invajti Samo ne skrbet si jih bomo pošiljali med seboj...
Imam še jih 7 tak da napište naslove pa dobite.
glavna stran
Ena pomanjkljivost je da so invajti Samo ne skrbet si jih bomo pošiljali med seboj...
Imam še jih 7 tak da napište naslove pa dobite.
Kami ::
Sem pred kakimi 5imi mesci že probal pa mi sploh ni všeč.
Stvar je zelo počasna, gmail mi je dosti bolj všeč.
Stvar je zelo počasna, gmail mi je dosti bolj všeč.
;-) ::
Ja nevem, moj primarni je gmail, yahoo pa uporabljam, ker so nam ga v šoli vsilili pa ga moremo met...
Tegale bom pa mel da bom iz šole uploadal vse dokumente iz omrežja Mam 6 ur časa ob četrtkih...pa so dost uporabne stvari gor. Pa tak mal mp3 je gor namečeš pa povsod dostopaš do njih...
Tegale bom pa mel da bom iz šole uploadal vse dokumente iz omrežja Mam 6 ur časa ob četrtkih...pa so dost uporabne stvari gor. Pa tak mal mp3 je gor namečeš pa povsod dostopaš do njih...
Tilen007 ::
Ne vem no.. sem probu Test email poslat... brez attachmentov, pa ne dela. Mogoče ne dela v FF, ampak če dela samo v IE, pol ni zame. Pa tud attachmenti neki čudn delajo... očitno je še bl testna varianta.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Sporočila na poštnem servisu Gmail skrivnostno izginilaOddelek: Novice / Varnost | 5575 (3900) | MihaFirst |
» | Outlook Express ali Microsoft OutlookOddelek: Programska oprema | 1247 (1036) | ales85 |
» | 30 GB poštni predalOddelek: Novice / Omrežja / internet | 5219 (3632) | Fizikalko |
» | 30GigsOddelek: Omrežja in internet | 1126 (817) | Damjan Jagar |