Forum » Šola » Slovarji
Slovarji
ZeRo_X ::
Lp!
Mene pa zanima če ima kdo mogoče on programček (menda se imenuje knjige) v katerem so ... slovensko-angleski, anglesko-slovenski, nemsko-slovenski, slovensko -nemski, pol so se izumi (katerega leta in kdo je kaj izumil) ... itd itd. V glavnem če ma kdo ta progy plis naj mi pove kako se imenuje ker sem ga včasih imel ampak sem potem formatiral in ga ne najdem več. Res ta progy nujno rabim zato prosim če mi lahko to čimprej sporočite ali pošljete preko msn-ja surfer_8@msn.com ...
Tnx vnaprej!
Mene pa zanima če ima kdo mogoče on programček (menda se imenuje knjige) v katerem so ... slovensko-angleski, anglesko-slovenski, nemsko-slovenski, slovensko -nemski, pol so se izumi (katerega leta in kdo je kaj izumil) ... itd itd. V glavnem če ma kdo ta progy plis naj mi pove kako se imenuje ker sem ga včasih imel ampak sem potem formatiral in ga ne najdem več. Res ta progy nujno rabim zato prosim če mi lahko to čimprej sporočite ali pošljete preko msn-ja surfer_8@msn.com ...
Tnx vnaprej!
Lp!
- zaklenil: kuglvinkl ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Recycle Bin! Noče brisat!Oddelek: Pomoč in nasveti | 1491 (1182) | amigo_no1 |
» | Program, ki bi pomanjšal več slik naenkrat!Oddelek: Programska oprema | 1579 (1421) | ajagodnik |
» | Ripanje DVD-jaOddelek: Programska oprema | 1252 (1146) | bf4ed |
» | zasedenost procesorja v mirovanju = 40-50%Oddelek: Pomoč in nasveti | 1555 (1182) | spucek |
» | progy za ucenje tipkanjaOddelek: Programska oprema | 2172 (2016) | Binji |