Forum » Programska oprema » RaidenFTPD ftp server in VFS
RaidenFTPD ftp server in VFS
rebro ::
Pozdravljeni!
Zanima me, kako v RaidenFTPD omogočit "virtual file system" tabelo....delal sem točno po tej strani, pa mi noče in noče delovat. Dodal sem nekaj testnih map, ter se povezal na server kot user s programom FlashFXP. Povezavo sem sicer dobil, vendar pa mi v explorerju ni pokazalo nobene virtualne mape...Server sem po modifikacijah restartal in po restartu preveril nastavitve, vendar še kar nič...Prosim za pomoč.
LP ... Robert
Zanima me, kako v RaidenFTPD omogočit "virtual file system" tabelo....delal sem točno po tej strani, pa mi noče in noče delovat. Dodal sem nekaj testnih map, ter se povezal na server kot user s programom FlashFXP. Povezavo sem sicer dobil, vendar pa mi v explorerju ni pokazalo nobene virtualne mape...Server sem po modifikacijah restartal in po restartu preveril nastavitve, vendar še kar nič...Prosim za pomoč.
LP ... Robert
Ka noben nima pojma o tem?....No uglavnem, uporabil bi kateri drug FTP serverski program, pa ne omogoča virtualne tabele za mrežne particije, prav tako ima Raiden še par dobrih možnosti, ki bi jih prav tako s pridom izkoristil....Prosim za pomoč, če kdo ve...
LP
LP
Dobro je, sem že pogruntal, malce so se mi nastavitve sprva zdele čudne, ker sem prej delal z Serv-U, vendar sedaj obvladam...heh
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Mortal Kombat 9Oddelek: Igre | 4064 (3148) | Limona |
» | Windows XP in ftp streznikOddelek: Programska oprema | 1748 (1430) | vorantz |
» | FTP Server (Cerberus) za routerjem Linksys WRT54GCOddelek: Programska oprema | 2045 (1782) | sasok |
» | Linux - potrata casa?Oddelek: Operacijski sistemi | 1380 (1156) | Raw |
» | Nastavitve PureFTPd v SuSE 9.0Oddelek: Operacijski sistemi | 1010 (971) | celk |