Forum » Programska oprema » chm problem
chm problem
jonvejn ::
Z neta sem downloadal neko knjigo v chm formatu. Zdej pa mam problem, ker ko odprem datoteko na mojem prenosniku mi napiše da ni povezave ko pa na drugem računalniku pa normalno odpre in prikaže vse podatke. A se komu sanja če bi mogoče moral kako nastavitev ponastavit. Oba računalnika imata iste winse instalirane.
Hvala za odgovor!
Hvala za odgovor!
klemen22 ::
Hm je mogoče da je ta *.chm v novejšem formatu in bi bilo potrebno kakšen update nardit. Mi je pa čudno glede na to ga gre za html format v splošnem. No seveda se pol "kompajla". Morda je res treba narest kakšen update WInsov.
Motiti se je človeško, odpuščati pa božje. Torej ti odpuščam ;)
jonvejn ::
Sej to me ravno muči ker so winsi popolnoma updejtani (saj so z licenco), tudi IE7 je gor pa še vedno mi ne odpre chm fajla. Sploh nimam pojma kaj bi lahk bilo!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | enkripcija folderjev z 7zip - AES-256Oddelek: Pomoč in nasveti | 1092 (1029) | Netrunner |
» | XP HOME- datoteke za pomoč in podporoOddelek: Operacijski sistemi | 1190 (1031) | fosil |
» | HTML zasede velik rama...Oddelek: Izdelava spletišč | 978 (828) | Road Runner |
» | V katerem programu pisati PHPOddelek: Izdelava spletišč | 964 (892) | nurmaln |
» | MySQL users & passwords problemOddelek: Programska oprema | 1422 (1329) | Loki |