Forum » Pomoč in nasveti » Win Media in codec conflict
Win Media in codec conflict
Loaded ::
Lp
Imam problem: Ko naložim ACE Mega codecs pack mi Win Media Player začne javljati napako in noče predvajati nobenega kodiranega videa, ampak je to le možno v Win Media Player Classic in v nobenem drugem programu. Ko jih zbrišem, jih WMP predvaja, ampak so črnobeli. Tudi ko naložim druge kodeke, slika ostane črnobela. Probal sem že z izbrisom WMP in naložitvijo novega, tudi z novo verzijo, vendar vse ostane isto. Rešitev? Zanjo se vnaprej zahvaljujem.
Lp
Imam problem: Ko naložim ACE Mega codecs pack mi Win Media Player začne javljati napako in noče predvajati nobenega kodiranega videa, ampak je to le možno v Win Media Player Classic in v nobenem drugem programu. Ko jih zbrišem, jih WMP predvaja, ampak so črnobeli. Tudi ko naložim druge kodeke, slika ostane črnobela. Probal sem že z izbrisom WMP in naložitvijo novega, tudi z novo verzijo, vendar vse ostane isto. Rešitev? Zanjo se vnaprej zahvaljujem.
Lp
Loadeed
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Windows 7 in ffdshow - ne delaOddelek: Pomoč in nasveti | 1670 (1101) | beta1 |
» | IE 7 ali FF ne predvaja nekaterih video vsebin (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 8450 (7531) | HitriPepe |
» | wmv ne predvajaOddelek: Zvok in slika | 1303 (1234) | ptg |
» | Slovenski media player v XPOddelek: Programska oprema | 2424 (2283) | neoto |
» | Težave pri predvajanju mpg datotekOddelek: Zvok in slika | 1578 (1504) | atim |