Forum » Kaj kupiti » Nakup BAKRA
Nakup BAKRA
Brudol ::
Zanima me kje v LJ in okolici prodajajo baker. Seveda bi bilo dobro da kar po meri .
Potreboval bi:
1x 240x20x10
2x 65x65x10
Že vnaprej sem Vam zahvaljujem za odgovore.
Potreboval bi:
1x 240x20x10
2x 65x65x10
Že vnaprej sem Vam zahvaljujem za odgovore.
LP Brudol
Oxford ::
Po moje bo tole precej težka naloga. To so že konkretni 'cegli'. Poskusi na Al-Cu iz Kamnika ( LINK). Nisem prepričan, da imajo takšne dimenzije, toda poskusiti ni greh.
Jackal ::
Predvidevam, da si dal mere v milimetrih. Mislim, da sploh ne bo problema dobit v AlCu takšnih kosov.
Dvomim pa, da ti jih bodo narezali na točno takšne mere, tako da boš moral verjetno še sam kose malo naknadno obdelat.
Drugače pa lahko povprašaš še v Metalki (skladišče nasproti bežigrajskega stadiona). Mislim, da je Topniška ulica. Sicer nimajo takšne ponudbe kot AlCu, nekaj pa le imajo.
Dvomim pa, da ti jih bodo narezali na točno takšne mere, tako da boš moral verjetno še sam kose malo naknadno obdelat.
Drugače pa lahko povprašaš še v Metalki (skladišče nasproti bežigrajskega stadiona). Mislim, da je Topniška ulica. Sicer nimajo takšne ponudbe kot AlCu, nekaj pa le imajo.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | visoka temparatura procesorjaOddelek: Hlajenje in modifikacije | 1460 (1102) | jurre |
» | Kako vroči so naši procesorji ?Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 1596 (1304) | bajro |
» | Rabil bi načrte za CPU / GPU blok ! (strani: 1 2 )Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 4721 (3900) | steev |
» | Cooler za Extreme Overclock za bartona 2500+ (strani: 1 2 )Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 4366 (3521) | Sami |
» | Kocka bakraOddelek: Hlajenje in modifikacije | 2830 (2276) | PI |