Forum » Kaj kupiti » GeForce 7900GT ...GigaByte ali Leadtek
GeForce 7900GT ...GigaByte ali Leadtek
<OmaDawn> ::
Dan!
Jest kupujem nou pc pa že prbližn use vem kako bo sestauln sam glede grafične ne vem u kero smer krent. Grafična bo geforce 7900gt sam ne vem od koga se bl splača uzet; gainward, gigabyte, leadtek etc. Gre se mi sam za boljši performance pr igrcah.
Grgač pc bo pa MB DFI, AMD X2 4200+, 2x1GB uparjen ram (še ne vem kateri). Verjetn se več al mn razlikujejo sam po programski opremi k jo zraven dobiš ane?
Skratka sam glede teh proizvajalceu me mede. Če kdo že iz glave ve kaj je bolš al pa če mi kdo lahk da kšn link k so kej testeral ker sam nism najdu.
Hvala!
Jest kupujem nou pc pa že prbližn use vem kako bo sestauln sam glede grafične ne vem u kero smer krent. Grafična bo geforce 7900gt sam ne vem od koga se bl splača uzet; gainward, gigabyte, leadtek etc. Gre se mi sam za boljši performance pr igrcah.
Grgač pc bo pa MB DFI, AMD X2 4200+, 2x1GB uparjen ram (še ne vem kateri). Verjetn se več al mn razlikujejo sam po programski opremi k jo zraven dobiš ane?
Skratka sam glede teh proizvajalceu me mede. Če kdo že iz glave ve kaj je bolš al pa če mi kdo lahk da kšn link k so kej testeral ker sam nism najdu.
Hvala!
Ivy
papameneger ::
vzemi raje asusovo grafo pa se proc menjaj na core 2 duo ali model E6400 ali pa E6600
lp
lp
Orbit89 ::
Jaz znam iz glave povedat!
Vsekakor je najboljša od gigabyte-ta, ker ima gor hladilnik VF700-AlCu od Zalmana.
Samo moreš pazit da je grafi ime GV-NX79T256DP-RH.
LP
PS:Me že prihaja tale grafa ter Core 2 Duo E6600 in Asus P5W DH DELUXE.
Vsekakor je najboljša od gigabyte-ta, ker ima gor hladilnik VF700-AlCu od Zalmana.
Samo moreš pazit da je grafi ime GV-NX79T256DP-RH.
LP
PS:Me že prihaja tale grafa ter Core 2 Duo E6600 in Asus P5W DH DELUXE.
<OmaDawn> ::
OK, zdj sm se po razmisleku premislu in bom uzel pc na intelovi osnovi (verjetn E6400) pa asusovo ploščo. Kako je pa zdj z grafično, a je še zmer kul gigabyte 7900gt al obstaja kako nenapisano pravilo da grejo na tak pc bl atijeve grafe?
Pa še eno vprašanje; kako je z ujemanjem frekvenc rama, procesorja pa matične plošče? neki v zvezi z fsb-jem? kateri ram mi priporočate če bo procesor e6400 pa matična p5w dh deluxe?
Hvala za pomoč!
Pa še eno vprašanje; kako je z ujemanjem frekvenc rama, procesorja pa matične plošče? neki v zvezi z fsb-jem? kateri ram mi priporočate če bo procesor e6400 pa matična p5w dh deluxe?
Hvala za pomoč!
Ivy
Zgodovina sprememb…
- spremenila: <OmaDawn> ()
Orbit89 ::
Atijove?!
Kaj nisi prebral novice da je AMD kupil atija?!!!
Rami ma morajo biti GOOD!!!
LP
Kaj nisi prebral novice da je AMD kupil atija?!!!
Rami ma morajo biti GOOD!!!
LP
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | računalnik gre v predelavo (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 7018 (4893) | aodius |
» | Conroe procesorji so med nami (strani: 1 2 3 4 … 39 40 41 42 )Oddelek: Strojna oprema | 100703 (34571) | asus |
» | PC za 470 k (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 6867 (5004) | Hux |
» | Core 2 duo sistemOddelek: Kaj kupiti | 2986 (1784) | Cinderela |
» | Računalnik za grafično oblikovanjeOddelek: Kaj kupiti | 2162 (1582) | k4vz0024 |