Forum » Kaj kupiti » Nakup novega ohišja ter nabora
Nakup novega ohišja ter nabora
fire_3 ::
Pozdravljeni !
mam nov sistem in se mi nabor in matične grejeta tam okrog 50 stopinj. Ne vem če je to dosti. zato bi menjal ohišje v primeru da bi kaj pomagalo. Zdaj imam od TT Xaser 3. Gledal sem in me zanima kak je kaj Armor z 25cm propelerom v stranici. ter hlajene na nabori bi menajal pa ne vem kaj bi vzel. gledal sem od TT extreme spirit 2 če je to zakaj.
hvala in lp
mam nov sistem in se mi nabor in matične grejeta tam okrog 50 stopinj. Ne vem če je to dosti. zato bi menjal ohišje v primeru da bi kaj pomagalo. Zdaj imam od TT Xaser 3. Gledal sem in me zanima kak je kaj Armor z 25cm propelerom v stranici. ter hlajene na nabori bi menajal pa ne vem kaj bi vzel. gledal sem od TT extreme spirit 2 če je to zakaj.
hvala in lp
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | katero ohišje?Oddelek: Strojna oprema | 2088 (1747) | Wox |
» | Vodno hlajenje - test 1Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 2130 (1538) | Eddy |
» | Kje dobit bakrena rebra?Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 2148 (1572) | c3R4R |
» | Končno omembe vreden FSB!Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 1903 (1097) | Malecky |
» | TT G-orb... se je razgradil :)Oddelek: Strojna oprema | 1972 (1708) | msmiha |