Forum » Izdelava spletišč » Progress bar v flashu
Progress bar v flashu
_sparrow_ ::
Zio!
V flashu sem naredil neko spletno stran (ni še ravno dokoncana) in me zelo mika, da bi v prvi frame vstavil progress bar (na par straneh sem videl da to pogosto uporabljajo). Zdi se mi neprijetno, tudi kot obiskovalcu strani, da pou ure buljim v prazen zaslon ko se flash nalaga. Tako da prosim koga ki je to ze delal da mi mal pove kako se tisti progressbar nastavi da deluje.
Hvala in LP :)
V flashu sem naredil neko spletno stran (ni še ravno dokoncana) in me zelo mika, da bi v prvi frame vstavil progress bar (na par straneh sem videl da to pogosto uporabljajo). Zdi se mi neprijetno, tudi kot obiskovalcu strani, da pou ure buljim v prazen zaslon ko se flash nalaga. Tako da prosim koga ki je to ze delal da mi mal pove kako se tisti progressbar nastavi da deluje.
Hvala in LP :)
_sparrow_ ::
Ma kr komponento zaenkrat. Ce se mi bo pol zdelo potrebno bom pa sam kej nrdu (oz prej tle prasu)
#000000 ::
evo linka
Čeprav je boljš da se naučiš narest preloader, no pa sej boš tko sampogruntu kaj ti bolj leži. LP
Čeprav je boljš da se naučiš narest preloader, no pa sej boš tko sampogruntu kaj ti bolj leži. LP
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | C# PomočOddelek: Programiranje | 1400 (1225) | jizzer |
» | [JAVA]Barvni string v labeliOddelek: Programiranje | 917 (845) | Infinity |
» | VB6 - ne zaključi proces programa - pomoč !!!Oddelek: Programiranje | 1391 (1232) | Mavrik |
» | VB6 kako uporabitiOddelek: Programiranje | 970 (832) | Area_51 |
» | Visual basic Progress barOddelek: Programiranje | 1561 (1494) | Lunik |