Forum » Loža » Film nekega exploita
Film nekega exploita
poweroff ::
Pred časom (morda lani) je bila na ST objavljena novica o enem exploitu, ko se je ob ogledu spletne strani, ki je vsebovala okuženo sliko (WMF, JPG,...?) zagnala ZlobnaKoda in totalno okužila računalnik.
V novici ali v komentarju je nekdo podal link na film, ko nekdo odprespletno stran (v vmwareu seveda) in potem se mu na desktopu začnejo kar množično pojavljat neke zadeve.
Zanima me, kje bi dobil link do tistega filma. Med novicami se nekako nisem uspel znajti. Pomagal bi tudi podatek za kateri exploit je šlo...
V novici ali v komentarju je nekdo podal link na film, ko nekdo odprespletno stran (v vmwareu seveda) in potem se mu na desktopu začnejo kar množično pojavljat neke zadeve.
Zanima me, kje bi dobil link do tistega filma. Med novicami se nekako nisem uspel znajti. Pomagal bi tudi podatek za kateri exploit je šlo...
sudo poweroff
MaCoFaCo ::
Slučajno mam zdownloadan ta filmček, tako da mi ni bilo težko najti na netu zadeve. Mislim da je to: filmček
Dodaten link: inside wmf backdoor
Dodaten link: inside wmf backdoor
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Varnostna luknja v WMF datotekah vstavljena namenoma?Oddelek: Operacijski sistemi | 1588 (1158) | Osprey |
» | Skupni imenovalec podjetij Sony ter Symantec: rootkitOddelek: Novice / Varnost | 4361 (3729) | Daedalus |
» | Windows švicarski sir z luknjo GDI32 (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Varnost | 11543 (9096) | denial |
» | Nova luknja v Windowsih povzroči Infocon Yellow (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Varnost | 11279 (8681) | denial |