» »

SW za gif animacije?

SW za gif animacije?

radiator ::

Delam neke enostavne gif animacije. Zdaj uporabljam Easy GIF Animator, ki mi je čisto dovolj. Pomembno mi je, da lahko text skozi scrollam. Ampak ta Easy GIF Animator mi pri tem vsakih par minut skup pade. In zato ni rešitve (tak pipe pri njih na page-u). Torej iščem alternativo temu. Rabim pa samo funkcije za menjavanje slik( ena v drugo) , obračanje in text skozi pošiljanje. Naprava na kateri končna animacija laufa ima resolucijo 32x161x4 barve tak, da res enostavne animacije.
Kaj je jutri že bilo?

#000000 ::

To lahko delaš z mnogimi programi, najbolš 'vsaj zame je' Photoshop oz. ImageReady, pejt na adobe.com poišči Photoshop in si download-aj 30 dnevni trial, al pa na isti strani poišči Fireworks ki je dosti podoben. Pol pa imaš na netu cel kup programov ki so sposobni narest gif animacijo, če rabiš res kaj enostavnega bo verjetno najboljša ta varijanta najdi enga med temi GIF animatorji kateri pa je dober na vem, ker uporabljam samo Photoshop. LP

radiator ::

Photoship in Image Ready imam instaliran(doma). Nisem pa se niti spomnil da bi probal. Kaj zna delaat normalno z textom ali moraš imeti layer-e in jih skozi pošiljat?

Kar nekaj tega kaj najdeš na googlu sem že sprobal. Pa še nimam nič uporabnega. Žal pa nimam časa vsega testirat tak da če kdo lahko kaj priporoča.
Kaj je jutri že bilo?

#000000 ::

Ja vsak layer lahko animiraš posebej ali več naenkrat, če jih hočeš več jih polinkaš med sabo z klikom na layer in potem v vsakem ki ga hočeš povezat z njim klikneš na tisto ikonco podobno verigi.

LP

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Program za izrezovanje določenih predmetov....

Oddelek: Programska oprema
336624 (5762) Route66
»

header animacija

Oddelek: Izdelava spletišč
71044 (900) jonynho
»

Izdelovanje banerjev

61788 (1654) R33D3M33R
»

Izdelovanje bannerjev- s katerim programom?

213940 (3490) CaqKa
»

Shranjevanje GIF animacij

Oddelek: Programska oprema
71478 (1454) him

Več podobnih tem