Forum » Loža » kateri sedež v kinu
kateri sedež v kinu
forplan ::
Prejšnji teden sem bil v koloseju v ljubljani v dvorani 6 in sem sedel na sedežu:3 vrsta:10.
Ta sedež se mi ni zdel najboljši in sedaj me zanima, katere sedeže priporačate, da bo naslednjič gledanje filma boljši.
LP
Ta sedež se mi ni zdel najboljši in sedaj me zanima, katere sedeže priporačate, da bo naslednjič gledanje filma boljši.
LP
da se strinjam
kajpravis ::
Meni je najljubši sedež na začetku druge polovice dvorane na sredini. Je pa veliko odvisno od filma.
klemenSLO ::
Ja če boš preblizu sedel boš moral z očmi skakati gor levo in denso po platnu.... te bo glava bolela
čim bolj zadi.
Je pa res da če greš gledat film kjer ni veliko akcije (hirega premikanja) in je bol statično vse skupaj lakho sediš tudi bolj spredaj.....
čim bolj zadi.
Je pa res da če greš gledat film kjer ni veliko akcije (hirega premikanja) in je bol statično vse skupaj lakho sediš tudi bolj spredaj.....
largie ::
v kino zaidem sicer zelo redko, mogoče 3-4 krat na leto, ponavadi izberem tretjo vrsto od zadaj, ne čisto na sredini vrste. se mi pa zdi da je v manjših dvoranah, kjer je platno precej manjše od tistega v večjih dvoranah, boljše sedeti še malo bolj spredaj, ampak še vedno v zadnji polovici.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | otrok in avtosedež (zvcp)Oddelek: Na cesti | 7021 (1182) | bastadu |
» | Strumpf: piratiziranje filmov ne škodi, včasih celo koristiOddelek: Novice / Avtorsko pravo | 16841 (14209) | AndrejO |
» | Nov kino XpanD v BTC LjubljanaOddelek: Loža | 3259 (2573) | Oxford |
» | Koolosej! (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 5341 (4699) | OrlyTM |