Forum » Pomoč in nasveti » outlook - outlook express
outlook - outlook express
balasko ::
Lep pozdrav!
Mam eno težavico, naročil sem si adsl in sem si naredil novi mail na siolu, ker pa do zdaj nisem uporabljal outlook-a sem si naštimal vse v outlook in se avtomatično dol jemal pošto (prej sem hodil na yahoo). Težava pa je v tem, da mi gre na živce ta šminka od outlooka in vse kar rabim je outlook express.
Torej ali se da obstoječo pošto ki sem jo dobil z outlook-om prenesti v outlook express. Moti me namreč da outlook kar nekaj sortira, določeno poštoda kar sam v koš (dal mi je že 2 pomembni pošti v koš in sicer od mobitela, baje je najdu neki spam), pa take fore.
Prosim za pomoč, ker nočem zgubiti že dobljene pošte.
Hvala, adijo
Alen
Mam eno težavico, naročil sem si adsl in sem si naredil novi mail na siolu, ker pa do zdaj nisem uporabljal outlook-a sem si naštimal vse v outlook in se avtomatično dol jemal pošto (prej sem hodil na yahoo). Težava pa je v tem, da mi gre na živce ta šminka od outlooka in vse kar rabim je outlook express.
Torej ali se da obstoječo pošto ki sem jo dobil z outlook-om prenesti v outlook express. Moti me namreč da outlook kar nekaj sortira, določeno poštoda kar sam v koš (dal mi je že 2 pomembni pošti v koš in sicer od mobitela, baje je najdu neki spam), pa take fore.
Prosim za pomoč, ker nočem zgubiti že dobljene pošte.
Hvala, adijo
Alen
Blazzz ::
lahko, seveda.
v outlooku izvozis, in uvozis v OE. mozno pa da ti bo OE sam ponudil da uvozi sporocila iz Outlooka.
lp
v outlooku izvozis, in uvozis v OE. mozno pa da ti bo OE sam ponudil da uvozi sporocila iz Outlooka.
lp
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | OutlookOddelek: Pomoč in nasveti | 1588 (1222) | Malajlo |
» | Iz Outlooka v GroupwiseOddelek: Pomoč in nasveti | 1279 (1171) | Shadow666 |
» | Outlook preveč "NEVAREN", kaj uporabiti?Oddelek: Programska oprema | 2424 (2040) | Bass0 |
» | microsoft outlook vprašanjeOddelek: Programska oprema | 1728 (1658) | ABX |
» | MS Outlook proti Outlook ExpressOddelek: Omrežja in internet | 1551 (1403) | lordgreg |