Forum » Kaj kupiti » Nakup
Nakup
antonija ::
Ce pasejo klime in brivniki na tole stran bo pa tud tole:
Rabim stativ (tripod) za moj DSLR. Stativ mora odgovarjat naslednjih zahtevam:
- Cim lazji (najverjetneje karbon/Mg)
- Cim manjsi ko je zlozen (verjetno noge iz 4ih delov)
- Obremenitev vsaj 4 kg (raje 5 ali vec)
Gledal sem ze Manfrotto, Slik, Velbon in Gitzo. Od teh sta Manfrotto in Slik pretezka oz. predraga (za ponujeno robo), Velbon Sherpa pro 640 mi izgleda super, Gitzo (1158 oz. 1258) je pa itak razred zase (glede cene; ampak ce je res tolk bljsi kot je drazji...)
Ce ima kdo kaksen drug predlog le na plano z njim, pa ce kdo slucajno ve za kaksno trgovino kjer imajo Sherpo na zalogi in se jo da pogledat bom zelo vesel.
Druga stvar ki jo pa rabim je pa panoramska glava. Ne tista video, ampak za panoramske fotografije. Izmed RRS, Kaidan, PCR, 360precision in Manfrotto mi se najbolj odgovarja zadnja. Ce ima kdo iskusnje z njo oz. ce pozna trgovino kjer se jo da videt (probat) naj prosim napise. Kaksnih Panosaurusov oz. Nodal Ninja variant pa nebi probaval...
Pa seveda rabi stativ tud eno glavo z ustreznim quick release platom in dodaten L-bracket za bodyje. Najbolj se mi dopade glava od Acratecha, tud reviewe dobiva pozitivne. Pa se lahka je. Samo ima Arca Swiss QR sistem, ki pa Manfrottu izgleda ne disi. A pozna kdo kaksno resitev za zdruzitev obeh znamk?
Vseh dodatnih predlogov/mnenj bom zelo vesel!
Rabim stativ (tripod) za moj DSLR. Stativ mora odgovarjat naslednjih zahtevam:
- Cim lazji (najverjetneje karbon/Mg)
- Cim manjsi ko je zlozen (verjetno noge iz 4ih delov)
- Obremenitev vsaj 4 kg (raje 5 ali vec)
Gledal sem ze Manfrotto, Slik, Velbon in Gitzo. Od teh sta Manfrotto in Slik pretezka oz. predraga (za ponujeno robo), Velbon Sherpa pro 640 mi izgleda super, Gitzo (1158 oz. 1258) je pa itak razred zase (glede cene; ampak ce je res tolk bljsi kot je drazji...)
Ce ima kdo kaksen drug predlog le na plano z njim, pa ce kdo slucajno ve za kaksno trgovino kjer imajo Sherpo na zalogi in se jo da pogledat bom zelo vesel.
Druga stvar ki jo pa rabim je pa panoramska glava. Ne tista video, ampak za panoramske fotografije. Izmed RRS, Kaidan, PCR, 360precision in Manfrotto mi se najbolj odgovarja zadnja. Ce ima kdo iskusnje z njo oz. ce pozna trgovino kjer se jo da videt (probat) naj prosim napise. Kaksnih Panosaurusov oz. Nodal Ninja variant pa nebi probaval...
Pa seveda rabi stativ tud eno glavo z ustreznim quick release platom in dodaten L-bracket za bodyje. Najbolj se mi dopade glava od Acratecha, tud reviewe dobiva pozitivne. Pa se lahka je. Samo ima Arca Swiss QR sistem, ki pa Manfrottu izgleda ne disi. A pozna kdo kaksno resitev za zdruzitev obeh znamk?
Vseh dodatnih predlogov/mnenj bom zelo vesel!
Statistically 3 out of 4 involved usually enjoy gang-bang experience.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Foto stativOddelek: Zvok in slika | 3988 (1879) | no comment |
» | Manfroto stativiOddelek: Loža | 1008 (850) | harmony |
» | Kateri stativ za snemanje z DSLR fotoaparatom?Oddelek: Kaj kupiti | 2603 (2388) | schurda |
» | VENTILATOR mi ga serjeOddelek: Kaj kupiti | 1796 (1689) | asus |